Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   07/26/2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

Recommended Posts

Salutări! V-aș ruga să-mi dați câteva recomandări în materie de achiziție a unei tablete. M-ar interesa o tabletă cu Android, decentă, nu ultima fiță, pentru web-browsing, un joc, mai un film, etc. Bugetul ar fi de până în 500 lei, iar ca diagonală a ecranului, 8†.Sunt o sumedenie de oferte, de firme, dar doresc sfatul cuiva care folosește/a folosit respectiva tabletă sau are cunoștințe despre respectiva/ele cum că ar fi bune. Mulțumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am folosit un Samsung Galaxy Tab 4 cea e a mers super bine. Acum nu știu dacă mai găsești pe aici, dar eu cel puțin am fost surprins de acea tabletă.

 

Trimis de pe al meu X3_Soul_Style folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×

Important Information

Terms of Use