Clicky

Jump to content

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

@VladPaul, eu nu sunt de acord. Ce face omul ăla e să reproducă folosirea pe timp de câțiva ani. E departe de can-can. Face chestii pe care nu le-ar face nimeni intenționat. Mulți țin telefoanele alături de chei și el verifică dacă materialele folosite sunt chiar cele cu care se laudă producătorii. Eu am căzut o dată pe gheață cu un HTC HD2 în buzunar, fix pe bordură și am făcut testul de îndoire fără să vreau. Spune-mi acum că testele de îndoire nu sunt utile.

Link to post
Share on other sites

Domnu' @VladPaul, cred că exagerați. Nu așa funcționează canale de genul. Dacă ați fi vizionat unul din video-uri, ați fi văzut că el plătește singurel telefoanele pe care le îndoaie sau încearcă să le îndoaie. Nu se face deloc doar pentru distracție. El a spus-o de fiecare dată, testele pe care le face nu reprezintă utilizarea normală.

 

Ce legătură are ceea ce face JerryRigEverything pe canalul lui cu distracția vlogerilor care promovează terminale sau cu testele de impact făcute pe mașini? Promovarea se face de mulți ani așa, e reclamă, dacă vrei te uiți, dacă nu, nu. Eu aș recomanda puțin calm. Am înțeles părerea ta, exprimată foarte clar și-n alte topicuri.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use