Clicky

Jump to content
ceres

care este aplicatia care roteste ecranul?

Recommended Posts

salut!

am dezinstalat o serie de aplicatii, din titanium backup, pe care nu le folosesc. e usor sa faci asta cand ai telefonul rootat.

din pacate una dintre ele mi-a anulat rotirea ecranului   si nu stiu care. pt ca nu am stiut, a trebuit sa instalez din nou softul.

acum doar le-am inghetat. nu mai am curaj s-o iau de la mcapat in cazul in care gresesc din nou. nu ca ar fi cine stie ce instalarea unui soft, dar iti i-a mai mult sa-l faci asa cum vrei.

stiti cumva care aplicatie are undeva ascunsa in componenta ei anularea rotirii ecranului?

care este diferenta intre inghetarea unei aplicatii si dezinstalarea ei? daca doar o ingheti, ea mai ocupa memoria ram sau o elibereaza?

eu banuiesc ca ocupa memoria ram, dar vreau sa aflu si parerea unora care sunt experti.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

aplicatii inghetate: amprente, ant (toate), ceas dual, chocoeukor, google chrome, claud agent, com.facebook manager, com.facebook,system, conectare rapida, cont samsung, cooleukor, carti google, drive, dropbox, email, evernote, facebbook, facturare samsung, filme google play, flipboard, galaxy apps, gamemode, gear (toate), google+,hangouts, health service, harti,instagram, internet, jocuri google play, launcher, peel remote, pen.up, roseeukor, s-finder, s-health, s-voice, samsung cloud, serviciul nfc, start de la vodafone, talkback, vremea, with tv.


aceste aplicatii le-am dezinstalat data trecuta si nu mi-a mai mers rotirea ecranului. stii si diferenta dintre inghetare si dezinstalare?

Share this post


Link to post
Share on other sites

rotirea ecranului merge acum.

ma interesa daca pot sa dezinstalez aplicatiile inghetate fara sa afectez rotirea ecranului.

am zis ca data trecuta cand le-am dezinstalat s-a blocat rotirea ecranului si mi-am dat cu presupusul ca una dintre aplicatii ar actiona si asupra rotirii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dragi colegi, am descoperit aplicatia care opreste rotirea ecranului: cacatul de facebook. stiu ca unora nu le vine sa creada, dar asa este. prea ma freca la cap chestia, asa ca am dezactivat cate una pe rand. dupa ce dezactivam, restartam telefonul. problema e ca dupa ce am reinstalat cacatul de facebook, nu a mai rotit ecranul. probabil ca trebuie sa reinstalez softul.

imi explica si mie cineva legatura dintre cretinii de la facebook si rotirea ecranului care se anuleaza atunci cand dezinstalezi acest gunoi de aplicatie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

am softat iar telefonul. rotirea merge. am dezinstalat iar prostia de facebook si iar nu mai merge rotirea. nu stiu ce au facut idiotii astia dar, cel putin la mine, nu mai merge.

zona crepusculara

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vad ca nu are nimic legat de asta in setari si pot roti cum vreau ecranul cand sunt in aplicatie.

Innoxius, la tine probabil Facebook nu e preinstalat. Ceva au facut astia de la Samsung de crapa autorotirea din cauza Facebook-ului.

 

Sent from my MI+5 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×

Important Information

Terms of Use