DTTR Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Stocare nelimitat zece dolari pe lună Later edit: Sau pentru săraci... 5 dolari (Amazon) sent from my rocket-of-a GPhone powered by Oct-OS and using Tapatalk. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 L-am văzut și eu pe YouTube Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 12, 2017 Author Report Share Posted March 12, 2017 Stocare nelimitat zece dolari pe lună sent from my rocket-of-a GPhone powered by Oct-OS and using Tapatalk. Este prezentată și metoda de a obține viteza mare.Căutați voi. sent from my rocket-of-a GPhone powered by Oct-OS and using Tapatalk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 12, 2017 Author Report Share Posted March 12, 2017 durata: 4m35.4s dimensiune in poza... decizie finala... zilele viitoare imi cumpar cu 8 evro pe luna stocare NELIMITATA de la google. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 12, 2017 Author Report Share Posted March 12, 2017 Acum urc 61GB sent from my rocket-of-a GPhone powered by Oct-OS and using Tapatalk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 De când e oferta asta? Sunt curios cât o să țină. Și MS aveau nelimitat și au renunțat când a început lumea să-și mute terabaiții de filme în cloud și apoi să trimită link-ul la 100 de prieteni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 12, 2017 Author Report Share Posted March 12, 2017 Cel de la videotutorial zice ca are de un an contul... Dar a uitat de el.25 iunie 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 12, 2017 Author Report Share Posted March 12, 2017 ce ziceti daca deschidem un topic separat pentru minunea asta de aplicatie RClone (aplicatie de sincronizat/upload/download continut in anumite servicii de stocare cloud) toata povestea a inceput de la un clip video care spunea ca se poate obtine spatiu nelimitat de stocare in google drive contra 10 dolari aprox. 8 euro pe luna. clipul prezenta insa un neajuns... viteza de upload/download redusa prin interfata standard google drive. NU ne vom referi la stocarea nelimitata oferita deoarece solutia RClone functioneaza si pe conturi standard google drive (primul test l-am facut pe un cont google drive standard de 15Gb) furnizorii de stocare cloud in care functioneaza solutia RClone sunt ACESTIA RClone are doua componente 1) soft care ruleaza in mod comanda (adica in un terminal introduci tu comenzile...). neajuns: trebuie sa inveti sintaxa 2) un browser care face in fapt legatura intre niste apasari de butoane si sintaxa necesara rularii RClone deci 1=RClone si 2=RClone Browser RClone se descarca de AICI (RClone aplicatia de sine statatoare) arhiva se salveaza unde doriti voi dar NU o dezarhivati RClone Browser il veti descarca de AICI (RClone Browser) arhiva se salveaza unde doriti voi dar NU o dezarhivati CUM SE INSTALEAZA intai se dezarhiveaza UNDE VRETI VOI RClone Browser apoi, in directorul unde ati dezarhivat browserul dezarhivati RClone aplicatia de sine statatoare. astfel ca aceasta se va afla in un director din directorul browserului. la prima lansare a browserului va trebui sa alegeti VOI calea unde se afla executabilul RClone. filmul din care am aflat informatiile este ACESTA (clip youtube) eu am urcat 57Gb de date in 63 minute si 37 secunde de pe un HDD conectat USB3.0 am incercat metoda de upload DIRECTOR si apoi upload FISIER. apoi am incercat metoda de SINCRONIZARE DIRECTOR. ce am descoperit: cand se creeaza un JOB si acesta se finalizeaza avem doua iconite in dreptul jobului: copy command to clipboard si close. la sincronizare director am copiat in clipboard comanda si apoi am sters doua fisiere LOCAL de pe HDD. am rulat in total commander (voi folositi ce doriti) comanda salvata in clipboard... si fisierele din cloud s-au sters. apoi am sters alte doua fisiere din CLOUD. am rulat comanda din clipboard si fisierele de pe local s-au sters. concluzia: pentru solutii de SINCRONIZARE se pot face fisiere batch (.bat) daca mai descopar ceva (ma refer strict la utilizarea RClone - nu la stocare nelimitata - care a fost destul de greu de configurat) voi mai scrie daca se decide sa se faca un thread / topic nou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 13, 2017 Author Report Share Posted March 13, 2017 De downloadat vine cu...sent from my rocket-of-a GPhone powered by crDroid and using Tapatalk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Asta face trafic pe fire paralele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 13, 2017 Author Report Share Posted March 13, 2017 Nu știu domnu. Posibil că da... În fereastra de upload/download apar 32 de poziții... Fișiere... Testează și matale pe un cont de GDrive. sent from my rocket-of-a GPhone powered by crDroid and using Tapatalk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Asta n-ai cum să testezi. Asta ar putea să scrie la explicații. O să mă uit pe site. N-am găsit nimic. Mă gândesc că numai așa ar putea obține vitezele astea. Împarte fișierul în bucăți care merg în paralel, fiecare bucată cu viteza aia normală, pe care o dă Google, dar cumulat ajunge la vitezele astea astronomice. Oricum, era doar o curiozitate tehnică.Am gasit. Parametrul Transfers. "The number of file transfers to run in parallel." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 13, 2017 Author Report Share Posted March 13, 2017 nu fisierul... fiecare fisier se pare ca are un thread al lui... vezi liniile verzi din dreapta. viteza de mai jos e de DOWNLOAD prin VPN-ul meu cu IP de olanda. hopaaaaaaaa... stocare nelimitata de la amazon... 60 dolari pe an. e mai putin decat 120 dolari pe an google... https://www.amazon.com/clouddrive/home amazon - folosind aplicatia LOR amazon - folosind RClone amazon... urca destul de greu .exe poate are ceva motoare de scanare la destinatie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 62 Mbps in medie pe OneDrive. Upload. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 13, 2017 Author Report Share Posted March 13, 2017 deci... AMAZON nu are viteza lui Google... dar are viteza buna si costuri mai mici. de analizat! 62 Mbps in medie pe OneDrive. Upload. ai instalat marfa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Da, lucreaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 13, 2017 Author Report Share Posted March 13, 2017 io ma declar multumit... o sa dau intr-o noapte 300 GB de poze si filmari sa urce pe Amazon. dintre solutiile de stocare (costuri) Amazon imi face cu ochiul. stiu din propria experienta cum e sa pierzi 300GB de filmari din vacante si evenimente... 60 dolari pe an mi se pare ok. 20 de lei pe luna... o treime de sticla de Jim Beam. io ma declar multumit... o sa dau intr-o noapte 300 GB de poze si filmari sa urce pe Amazon. dintre solutiile de stocare (costuri) Amazon imi face cu ochiul. stiu din propria experienta cum e sa pierzi 300GB de filmari din vacante si evenimente... 60 dolari pe an mi se pare ok. 20 de lei pe luna... o treime de sticla de Jim Beam. inca ma gandesc daca o sa optez pentru copy... cu ignorare de fisiere vechi... sau sincronizare. INCA tot nu inteleg cum functioneaza sincornizarea (deoarece o consider extrem de riscanta) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 La sincronizare zice că s-ar putea să nu obții ce vrei dacă apare o eroare pe parcurs. Eu o să folosesc copiere cu ignorare și o să mă uit în lista din dreapta ce să verifice. Interfata NU acopera toti parametrii din linia de comanda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 13, 2017 Author Report Share Posted March 13, 2017 Așa e. În mod comandă se pot face lucruri complicate. Eu mă mulțumesc cu Browserul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Inca lucreaza. La un moment dat avea 9 erori. Acum la erori am zero. Daca se ocupa in continuare de erori si le rezolva, e super-extra-perfect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 13, 2017 Author Report Share Posted March 13, 2017 Ai văzut clipul de la videotutorial cu valorile pe care le recomandă omul? Ce volum de date ai dat la urcat? sent from my rocket-of-a GPhone powered by crDroid and using Tapatalk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 N-am vazut. 41 GB. Acum am vazut. Maine ii dau drumul in alt folder cu parametrii lui, 32 si 16, sa vad daca prin viteza mai mare. Oho. aproape 100 Mbps. I-am dat acum, ca inca Halep n-a terminat. 100 e si limita de la RDS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 13, 2017 Author Report Share Posted March 13, 2017 Bine. Baftă. sent from my rocket-of-a GPhone powered by crDroid and using Tapatalk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Deci, noutati: Nu imparte fisierul in mai multe fire. Pentru asta cred ca ar avea nevoie de suport din partea Google si ceilalti, pentru ca recombinarea s-ar face la ei. Si poate e mai bine asa, sa nu apara erori la recombinare. Am aflat asta transferand un singur fisier mare. S-a dus cu viteza cu care l-as fi incarcat normal. Deci castigul de viteza il ai cand ai mai multe fisiere, pentru ca le trimite in paralel. Ca sa-l folosim pe post de backup ajung setarile default. Eventual se bifeaza primul Skip din dreapta, daca modificam ceva in backup. Am modificat un fisier pe PC (doar data fisierului) si la dus doar pe ala. La Compare lasam ca in imagine si e OK, verifica marimea si data/ora modificarii. Pentru ca sa bem o cafea linistiti, bat-ul rezultat se poate pune in Task Scheduler, sa ruleze singur cand si cu ce frecventa vrem Ca sa vedem ce ar face, dar fara sa faca efectiv, ii dam Dry-Run si ne uitam in Output. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 14, 2017 Author Report Share Posted March 14, 2017 1. Așa am zis și eu... Fiecare fișier cu threadul lui... 2,3,4 mulțumim. sent from my rocket-of-a GPhone powered by crDroid and using Tapatalk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts