Innoxius 22,349 Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Eu platesc pe factura Vodafone Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 ........... Am introdus numai Maestro de la BCR si BRD Aceeasi problema am avut-o si cu PayPal. Voi ce tip de card folositi ?!? Eu folosesc Mastercard de la ING si merg platiile fara probleme atat pe Google Play cat si prin Pay Pal. Chiar aseara am cumparat Swiftkey 3 si toata tranzactia a durat cateva secunde. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 si sincer sa fiu chiar am vrut sa cumpar cateva aplicatii de pe Store insa oricate carduri am introdus imi da eroare la codul cardului. Am introdus numai Maestro de la BCR si BRD Aceeasi problema am avut-o si cu PayPal. Voi ce tip de card folositi ?!? Nu e ceva legat de inrolare 3D ? Quote Link to post Share on other sites
Ilici Andrei 119 Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Am vazut ca la logare scrie in casuta aia MasterCard , Visa , American Express și Discovery. Am sa incerc diseara cu o cartela cu abonament de Cosmote. Ar trebui sa ii dau Descarca si apoi Accepta si Descarca si o sa vina cost suplimentar la abonament ,nu? Așa îmi zice logica mea. Quote Link to post Share on other sites
katees 250 Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Merita fiecare fiecare bănut aplicatia SwiftKey. Am cumpărată și de mine. Sent from my Odys-Loox using Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
katees 250 Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Tot ce am cumpărat a fost cu card Mastercard de la otp bank . Nu am avut niciodată probleme. În plus aceleași aplicatii cumpărate pentru telefon le-am instalat și pe tableta fără a le cumpăra din nou. Sent from my Odys-Loox using Tpatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
samyjuanito 994 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 eu folosesc visa de la BCR si BRD si merg amandoua fara probleme, am cumparat o multime de aplicati Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Am impresia ca cu card Maestro nu faci mare lucru in afara platilor la comercianti.Cel putin cu cele emise in Ro.... Quote Link to post Share on other sites
Mihai 2,630 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Zilele astea m-am lovit de problema la plata cu card Maestro. Am ajutat pe cineva sa-si cumpere un laptop de la Emag si nu a putut plati online cu card Maestro... Quote Link to post Share on other sites
katees 250 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 (edited) Maestro sunt sub sigla Visa bănuiesc. Sent from my Odys-Loox using Tapatalk 2 Edited September 7, 2012 by katees Quote Link to post Share on other sites
samyjuanito 994 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 (edited) Atenție! Maestro nu este pentru plata on-line, și nu poți să îl folosești doar în tara în care a fost emis, este doar pentru a plăti direct la comercianți. Sent from my LT26i using Tapatalk 2 Edited September 7, 2012 by samyjuanito Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Asta am vrut și eu să spun. Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
xt311 0 Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Sa va spun o povestioara: vara trecuta mi-am root-at al meu motorola fire si navigând eu prin play store am observat ca nu merge sa accesez funcția search, așa ca intru eu in il app link2SD si i-au cea mai proasta decizie de când am telefonul asta, dezinstalez play store cu gândul ca il voi reinstala si va funcționa corect. Il dezinstalez si descărcare app play store din nou. Cand o deschid, procesorul a cedat. Acum trebuie sa ma chinui cu un alt magazin de app. Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Cum adica a cedat procesorul si nu mai poti accesa marketul? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Innoxius 1 Quote Link to post Share on other sites
Mihnea 2,508 Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Dacă descarc o aplicație și o folosesc mai mult de o săptămână, înseamnă că îmi e utila și trebuia sa suport dezvoltatorul. Am văzut că mai nou se baga update-uri din ce în ce mai dese pentru a descuraja pirateria, alții pun un activator de câțiva KB pe Market pentru a activa anumite facilități pentru o aplicație. De obicei acel activator se actualizează foarte des, iar aplicația mama nu funcționează fără ultima versiune a activatorului. Asta mi se pare cea mai buna soluție de a da pe brazda utilizatorii ce nu cumpără. Adesea aplicațiile costa cât o bere, dar avantajele sunt mai îndelungate ca la băutură Cumpărați dacă va place. Sunt convins ca nimănui nu-i convine sa muncească pe nimic. Trimis de pe Nexus 4 Innoxius, 083anu and Kaliope 3 Quote Link to post Share on other sites
Tyler Durden 310 Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Ai dat 1500 de ron pe un telefon, e greu să dai 3 roni din buzunar pentru un dezvoltator de aplicații care-și bate capul ore-n șir pentru aplicația care ne place? Majoritatea persoanelor care le cunosc îmi spun că-mi sunt nebun că plătesc aplicațiile dar nu prea ai cu cine discuta, unii sunt prea încuiați la minte. n_iulian, Innoxius, Kaliope and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
DTTR 5,045 Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Oricum. Eu având 3 dispozitive cu android, dacă găsesc o aplicație utilă,o plătesc și o folosesc pe toate 3 dispozitive pentru că licențele nu sunt limitate la un număr de dispozitive.sau nu știu eu să fie. Mănânci cai? Qashqai! Quote Link to post Share on other sites
FGH 65 Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 (edited) Cei care nu cumpara ori n-au card, ori sunt prea speriati sa-si puna cardul Sau poate sunt doar zgarciti cine stie. Stai o groaza pana gasesti crack la un joc misto. Uneori nici nu gasesti. Mai bine dai 4 lei sau cat o fi, asta daca nu cumva ai timp de pierdut. Edited November 24, 2013 by Stefan M. Innoxius 1 Quote Link to post Share on other sites
Tyler Durden 310 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 (edited) Da și asta e o problemă. Nu-și pun cardul că vai doamne...Google-ul sau Apple le trag bani de pe cardul lor în neștire. O conversație. Eu: Uite ce mișto e aplicația X. El: Da, e mișto, de unde ai luat-o? Eu: Din Google Play Store, am plătit-o. El: Ești nebun, dai bani pe prostii. Și tipul a decartat 2000 de ron pe un S4 cu 2 zile înainte. În momentul ăla am vrut "să-l omor" cu mintea. Edited November 25, 2013 by Tyler Durden Innoxius and n_iulian 2 Quote Link to post Share on other sites
n_iulian 1,366 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Ce card trebuie ? Nu se scade din creditul de pe telefon ? Sau asa este doar la cartelele prepay ? Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Daca te referi la Nokia Store, exista doua modalitati de plata: cu cardul de credit / debit sau prin operator (daca operatorul respectiv are conventie cu magazinul). Dar, pentru ca si operatorul isi ia si el partea lui, nu toti dezvoltatorii seteaza si aceasta modalitate de plata ca disponibila. Banui ca si la Play este acelasi stil de lucru. n_iulian 1 Quote Link to post Share on other sites
Alpe d'Huez 3,046 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Play Store sau Apple Store cu card Visa. Dacă e o aplicație care-mi trebuie nu stau prea mult pe gânduri. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Ionutzvip 498 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Am descarcat aplicatii de unde am apucat.Majoritatea le-am luat din Play Store, restul stiti voi .Recunosc ca nu e frumos fata de dezvoltator, sunt constient de asta. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Nu mai poate el ca esti tu constient Quote Link to post Share on other sites
Tyler Durden 310 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Nu înțeleg ce te afectează 3 lei la buzunar având în vedere că ai scos 2000 de lei din același buzunar pentru S4. My 2 cents. Alpe d'Huez, Feri, Innoxius and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts