T3O 0 Posted January 19 Report Share Posted January 19 Salut și La mulți ani! - cu întârziere .... dar niciodată nu e ... Facebook nu mai am din 2005! Pe bune! Este viață fără Facebook. Am Watsapp și Instagram; doar Watsapp folosesc frecvent. Mai am Telegram Microsoft Teams și Skype. Exodul din imperiul Facebook mă determină să înclin pe Signal... dar, ca și Telegram și altele, nu e cu mulți din cei care-mi sunt în contacte: rude, prieteni, colaboratori... Am o întrebare: Cum se face că Huawei scoate Mate după P-series și de puțini ani la camere Mate sunt mai bune cu toate că P-urile sunt axate pe camere comparativ cu Mate? Quote Link to post Share on other sites
Aratare 0 Posted February 1 Report Share Posted February 1 Sal Am cumparat oppo reno4 pre 5g de la evomag si mi-au trimis un incarcator pt priza cu 3 gauri (pt. Marea Britanie cred). Daca voi cumpara adaptor pt prizele noatre, sa il combin cu chargerul primit, imi va afecta incarcarea bateriei sau durata de viata a acesteia? Quote Link to post Share on other sites
T3O 0 Posted February 3 Report Share Posted February 3 Salutare! Am întârziat cu un răspuns la ideea eliminării încărcătorului din pachetele telefoanelor. Ambalașele telefoanelor DOCOMO erau similare cofrajelor de ouă în maro-ul acela ce nu prea aplăcut. E vb și de o idee de reciclare. Cât se mănâncă cu ambalarea, nu cred că e o mare bortă-n cer cu poluarea; restul nu mă interesează. Ceva similar vedem și la stirile Tv și prin unele publicații, site-uri: Stați acasă; e Covid apoi... S-au deschis pârtiile și-s pline până la refuz, cozi la stațiuni pe kilometrii, carantinare în Cancun... E un subiect de discutat. Într-o altă paradigmă și cu telefoanele; nu pui încărcătoare și cabluri esențiale dar ești îmbiat să cumperi extra, cu alte ambalaje, leduri, materiale sclipicioase, în cutii nereciclabile ... știi tu! Ipocrizia izvorăște din mintea unora pentru interesele personale pe seama celor mulți. Școala ,,veții,, e o kestie prea mult raspândită și prea puțin înțeleasă. Trebuie educație, informații bune și antrenament pentru o viață de calitate (Banii cumpără lucruri; cultura cumpără lux). Ce părere ai despre Sony Xperia Pro? În afară de calitatea de monitor pentru camere și prețil stelar și disponibilitate doar în SUA, ce are în plus față de mai prietenosul 1 mach2? Mi-a plăcut mult ideea unui Hydrogen phone de la Red: mai ieftin, pini, formă, 3D apps, holography Quote Link to post Share on other sites
T3O 0 Posted February 10 Report Share Posted February 10 Nu trebuie bătut monedă pe un patriotism autodevorant; globalizarea, pe de altă parte, e bună dacă nu este invazivă; aici e valabilă (cel puțin pentru mine) ,,Via aurea, via mediocritas! Câte variante de P40 Pro vor fi anul acesta? Au fost cei de la LG cu bune și cu rele dar au fost inovativi la telefoane . Ce se va întâmpla cu ei? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts