Raul Eduard 0 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 ce zici mai merita sa cumpar un iphone 6plus de 64gb daca il gasesc la un pret rezonabil ?adica ar mai tine macar 1-2 ani sa nu aiba lag in aplicatii ? Quote Link to post Share on other sites
Freddy 0 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 (edited) Salut cand faci un review la Asus zenfone 3 delux? si cam cat scade la pret peste un an? Edited August 7, 2016 by Freddy Quote Link to post Share on other sites
hoban serban 0 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 1)Ce părere ai despre marca xiaomi ? 2)Face lucruri de calitate ? 3) Asi vrea sa îmi iau un xiaomi redmi note 3 pro de 32 Gb este un telefon bun, țin să menționez că nu mă interesează camera foto si vreau sa stiu daca mai face fata încă 1.5-2 ani. Mai mult pentru jocuri Dacă utilizez telefonul în timp ce se încarcă afectez bateria? Quote Link to post Share on other sites
Darius C. Moldovan 0 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Buna, sunt nou aici si as vrea sa stiu cum pun intrebari pt. Mobicast pe yt. 1.care este mai bun dintre asus zenfone 2 si lg g3? ambele versiuni sun cele cu 32gb. 2.merita sa strang bani pentru un lg g4? 3.Ai putea sa imi recomanzi un smartphone sun 1500lei? Pretul poate fi si putin peste gen 100-200lei.as vrea un telefon cu dizain ok si care sa poate procesa jocuri gen asphalt 8, modern combat 5 si sa aiba o autonomie ok.Multumesc pentru atentie! Quote Link to post Share on other sites
Darius C. Moldovan 0 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Dar ce parere ai desprez elephone p9000? In comparatie cu asus zenfone 2 si lg g3? Quote Link to post Share on other sites
patrueduard 0 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Salut. Am cateva intrebari. Sper sa ai rabdare sa le citesti 1) Imi poti recomanda un smartwach sau o bratara de fitnes pana in 300 de lei cu senzor de puls, pedometru si monitorizarea somnului sau cantitatea de oxigen din sange si temperatura ambientala. Nu ma intereseaza functiile pt notificari, mesaje, teme etc. dar sa aiba o autonomie buna. Si sa fie compatibil cu Meizu MX4, pot sa fie si modele chinezesti dar de buna calitate. 2) De ce Antutu este fals? Adica da scoruri anapoda. Testare in comparatie, un S4 si Meizu mx4. Spre exemplu testul de procesor in antutu la S4 are un scor de aprox 16500 puncte iar pe meizu mx4 usor peste 14000. In schimb in geekbench 3 meizu obtine rezultate aproape duble atat in testul single core cat si in multi core fata de S4, dar totusi antutu ofera mai multe puncte lui S4. Memoria ram este cu mult mai rapida pe meizu dar in antutu tot S4 obtine mai mult. La fel si pe IOS, un iphone 5s obtine peste 60000 de puncte dar la grafica este cam praf. In test cu rezolutia 640 x 1136 merge doar cu putin mai fluent decat Meizu mx4, dar in rezolutia accea mica, daca s-ar putea da test in full hd cred ca ar avea 0,5fps si culmea la grafica scoate cu mult peste meizu cu toate ca puterea de procesare pe 5s este cu mult mai scazuta, la fel se intampla si in testul pentru cpu. De ce antutu este asa de fals? Adica ofera puncte in plus marilor companii (samsung si apple) pe nedrept. Din burta. Eu cred ca este mana producatorilor. Tu ce parere ai. Sper sa imi raspunzi si sa imi citest amplul comentariu. Quote Link to post Share on other sites
aki06mar2000 0 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Ce telefon sa aleg dintre samsung note 4 si samsung a5 2016(Camera ecran future-proof)?? Ce telefon imi poti recomanda pana in 1500 lei(fara nexus 5x) care sa aiba fingerprint camera si ecran bun? Quote Link to post Share on other sites
Florian Antonio 0 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Salut alex am învățat să pun întrebări pe forum mulțumesc că m-ai învățat în mobicast-ul trecut Trăiască mobilissimo. Merita huawei honor note 8 cumpărat și folosit ca o tableta, adică filme, jocuri etc.... mulțumesc Quote Link to post Share on other sites
Just•Me 0 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 1) Ce versiune de Samsung Galaxy A5 2016 este valabilă la emag , cea cu exynos sau snapdragon ? (Nu spune in specificațiile telefonului) 2)Cât o să coste de Black Friday acest telefon? Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Și a ajuns Alex......Nostradamus.... Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge berila_mz, Innoxius and Andrei P. 3 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Nu cred, că l-am întrebat și eu, mai de mult, ce numere vor ieși la Loto și nu a știut Andrei P., pascaleandrei, berila_mz and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Mihai Nicolae 3 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 De ce telefoanele Apple nu au slot de card microSD? Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Pentru că nici Nexus-urile nu au. DTTR, Andrei P., berila_mz and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
pascaleandrei 1,061 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Asa întrebare, asa răspuns. Big like, Innoxius! 🻠Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503 Andrei P. and Innoxius 2 Quote Link to post Share on other sites
Cristian Chiorean 0 Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 As dori sa achizitionez un telefon in jurul bugetului de 800 lei ( sunt dispus sa astept si pana la BF ). Am pus ochii pe doua modele interesante , acestea fiind Huawei P8 Lite si Xiaomi Redmi Note 3 Pro . Modelul de la Xioami mi se pare mai interesant , dar ma ingrijoreaza garantia . Tu ce ai alege si de ce? Quote Link to post Share on other sites
Mihnea 2,508 Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 E foarte posibil ca de Black Friday sa vezi Nexus 5X la ~800 de lei. Eu zic ca ar fi cea mai buna alegere. Sent from my Galaxy S7 Quote Link to post Share on other sites
Andrei P. 2,919 Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Mihnea e mai transparent, nu zice direct viitorul, îmi place. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Mihnea and pascaleandrei 2 Quote Link to post Share on other sites
aki06mar2000 0 Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Salut alex As vrea sa-mi achizitionez un oneplus 3 si nu cred ca o sa-l cumpar de pe site-ul official deoarece il vreau in rate . As vrea sa te intreb daca quickmobile sau cel.ro il vand in rate! Oneplus 3 ma va tine aprox2-3 ani? Nu sunt gamer il voi folosi doar cu youtube facebook etc. Multumesc Quote Link to post Share on other sites
pascaleandrei 1,061 Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 (edited) Dap, Alex e ghicitor în stele. Sincer, nu poți sa cauți pe respectivele site-uri dacă accepta rate? Complicat.... Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503 Edited August 14, 2016 by pascaleandrei99 Feri, Andrei P. and Innoxius 3 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Ei, dar Alex oricum nu face nimic toată ziua, ia să caute el. Feri 1 Quote Link to post Share on other sites
Radu Chiosan 0 Posted August 17, 2016 Report Share Posted August 17, 2016 Alex ce ai alege ipad mini 4 sau samsung tab s2 ? Ce pot face ca samsung s6 sa suporte otg fiindca am conectat un cablu otg si nu mi.a acceptat nimic Quote Link to post Share on other sites
Szilárd Ervin Szőgyenyi 4,970 Posted August 20, 2016 Author Report Share Posted August 20, 2016 Quote Link to post Share on other sites
Florian Antonio 0 Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Salut alex ce telefon să îmi cumpăr pentru (jocuri, youtube, navigare pe internet) toată ziua mulțumesc Quote Link to post Share on other sites
soare sabin 0 Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Salut Alex! Am un Huawei p8 lite,o sa primes update la Android nougat???? Quote Link to post Share on other sites
Ion Claudiu 0 Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 buna as vrea sa cumpar o tableta cu Windows 10 pentru browser,vizionare de filme si niste jocuri micute ( in special Minecraft) ce imi recomanzi? Eu am doua modele in minte lenovo miix 300 si hp pavilion x2? P.S. testeazaI si tu hp pavilion x2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts