Sp1tfire Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 Datoriile nu se aduna la ce ai, ca datoriile sunt cu minus. Daca tu ai un 1 leu si ai datorie 98, inseamna ca mai ai datorie 97, fix costul bluzei. E simplu. Sent from LG G3-D855 Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi_frangu15 Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 Salut Alex ! 1.Pot trece de la samsung galaxy s4 la iphone 5c ? 2.lg g4 merita sa fie cumparat sau nu merita sa dai atatia bani si mai bine iti iei un g3 ? 3. Sony xperia z4 cand apare sau daca a aparut cand va ajunge in Romania ? 4. Crezi ca samsung galaxy s5 o sa primeasca acelasi touchwiz ca si s6 , pentru ca note 3 si s4 au aceleasi iconite si tot restul ca si s5 Salut.. Am o mare mare problema! Am un samsung galaxy s5 si nu pot sa sun de pe el, si nici sa primesc apeluri. Mereu am o eroare in bara de notificari cu "Vodafone RO unavailable" sau "No service" Cand incerc sa ma duc la setari de conectivitate si ma inregistrez pe retea, nu mai am eroarea, dar cand incerc sa sun ori imi scrie "Call ended" ori "No service" ori "Vodafone RO unavailable" chiar daca sunt inregistrat in retea... Astazi am incercat sa sun pe cineva o ora intraga fara succes... Cateodata, foarte rar, merge sa sun deci chiar nu inteleg care poate fi problema. Daca poate cineva sa ma ajute VA ROG mult sa o faceti. Va multumesc anticipat. Poate are ceva cartela ! Am avut un iphone 3gs cu o cartela de vodafone si o sapt intreaga nu-mi mergea sa sun pe nimeni . Asa ca m-am dus la vodafone si mi-au spus ca am cartela arsa ! :/ sper ca te-am ajutat cu ceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Hotaraste.te ori iphone 5C ori G4 sau G3 Note 3 are din cauza ca asa a fost produs 5.0 pt Samsunguri.. dar singurul care poate primii ca S6 iconitele presimt ca va fi Note 4 cu 5.1.1.. dar presimt ca raman lafel ca cele de acum pentru a fi ceva diferit pe S6 fata de S5 si Note 4 la meniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Se merita sa fac schimb pe un G3 daca acum am un iphone 5s? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toma Vlad Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Salut Alex ! 1.Pot trece de la samsung galaxy s4 la iphone 5c ? 2.lg g4 merita sa fie cumparat sau nu merita sa dai atatia bani si mai bine iti iei un g3 ? 3. Sony xperia z4 cand apare sau daca a aparut cand va ajunge in Romania ? 4. Crezi ca samsung galaxy s5 o sa primeasca acelasi touchwiz ca si s6 , pentru ca note 3 si s4 au aceleasi iconite si tot restul ca si s5 Poate are ceva cartela ! Am avut un iphone 3gs cu o cartela de vodafone si o sapt intreaga nu-mi mergea sa sun pe nimeni . Asa ca m-am dus la vodafone si mi-au spus ca am cartela arsa ! :/ sper ca te-am ajutat cu ceva Multumesc de reply. Pai nu e de la cartela, am schimbat-o de doua ori de cand am telefonul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Rotar Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Salut Alex! Ce parere ai despre Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE? De ce ai facut doar un preview la aceasta tableta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chiosan Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 (edited) salut Alex samsung s4 black edition cu procesor snapdragon 800 la 2,3 ghz Krait 400 si gpu adreno 330 se incalzeste la fel de tare ca un s4 normal si merita cumparat la 1400 lei? Edited May 29, 2015 by Radu Chiosan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AaNdRei Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 salut Alex samsung s4 cu procesor snapdragon 800 la 2,3 ghz Krait 400 si gpu adreno 330se incalzeste la fel de tare ca s4 normal si merita cumparat la 1400 lei? Eu am un s4 i9506 de 2 luni si nu pot sa zic ca se incalzeste foarte tare dupa o ora de gaming dar dupa se incalzeste pe la vreo 40°C - 45°C. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
allah marocan Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Salut, am cateva intrebari : 1. Crezi ca urmatorul iPhone ar putea fi telefonul anului 2015 sau macar in SUA? 2. Dupa parerea ta, LG G4 il bate pe Galaxy S6? 3. Ce telefon crezi ca va ajunge best-buy in vara asta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 1.Cum pot primi o invitatie pentru oneplus one ,avand in vedere ca nu am niciun prieten care are si sansele sunt slabe sa castig la concursurile lor? 2. Crezi ca Allview P5 Quad sau copiile vor primi update la android 5? (acum o luna au primit la KitKat) Ei nu mai spune! Cum asa? Nu e ca și cum as urmări zilnic ce mai apare. Ala nu e update, e făcut de niște băieți pe baza unui rom de la Acer. Chiar acuma îl am instalat. Doha Kitkat. Nu va primi 5. Se zice ca lucrează la un kernel de lollipop niște ruși dar sunt doar zvonuri momentan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danmerezeanu Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 (edited) Raspuns general pentru toti cei care vor update la L, M si ce va mai veni. Daca aveti telefon "de producator" (era sa scriu "de firma" )... sunt putine sanse sa primiti update oficial (OTA) daca telefonbul e mai vechi de sase luni - un an; ramane deci sa va bazati pe dezvoltatorii independenti si pe priceperea voastra in a instala custom ROM-uri. Sau treceti pe viitor pe linia Nexus (sincer si un second hand si-ar merita banii) si atunci se schimba povestea (update-uri direct de la Google, plus o comunitate puternica de dezvoltatori care va mai da o sansa la urmatoarele versiuni si dupa ce Google (pentru ca o fac si ei) abandoneaza telefoanele mai vechi. NU exclud nici telefoneanel care au stat la baza Nexus-urilor, dar atunci revin problemele de update si se ajunge iar la custom ROM-uri. Un sfat: inainte sa va luati un telefon cititi baieti (si fete), cititi cat mai mult; aflati daca exista o comunitate puternica pentru el, verificati comportamentul producatorului (toti mint dar... daca va informati puteti deduce cate ceva despre comportamentul viitor ). In felul asta aveti mai multe sanse sa aveti ultimele versiuni de Android pe telefon. Edited May 31, 2015 by danmerezeanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Si daca nu vreau Android ? Sebi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Nu-mi amintesc eu corect sau s5 a primit L la mai mult de un an de la apariție? Nu știu pentru s4 ce soft este ultimul, dar 5-ul are L. Trimis de pe Note 4 SM-N910U Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Si S4 a primit 5.0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Hei, 5.0.2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Pai și G2 a primit update la Lollipop...... Telefon de aproape 2 ani.... Sent from my LG G3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Faceti off-topic pe aria "mobicast" si ii faceti lui Alex munca mai grea. Nu puteti diacuta pe "android vs wp vs ios"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Pai și G2 a primit update la Lollipop...... Telefon de aproape 2 ani.... Sent from my LG G3 Announced 2014, May Status Available. Released 2014, June Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Vorbeam de G2, nu de G3 Sent from my LG G3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 salut Alex samsung s4 black edition cu procesor snapdragon 800 la 2,3 ghz Krait 400 si gpu adreno 330 se incalzeste la fel de tare ca un s4 normal si merita cumparat la 1400 lei? Eu nu-mi amintesc să existe S4 cu SD800 fie el și Deep Black edition nu doar Black Edition. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Exista si cu s800 , cum exista si s3 cu 2 gb ram , sunt modele lansate pentru China , Japonia , p-acolo...si iar am facut off topic... Liviu Roşca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Vorbeam de G2, nu de G3 Sent from my LG G3 Ma miram eu sa fi greșit. Nu știu de ce dracu am citit g3. De 3 ori m-am uitat chiar. My fault. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selfprint Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 Salut, Ai fi interesat sa faci prezentari si altor produse dintr-o alta categorie? Daca da, ce categorie te-ar atrage? Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.G Dragos Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 (edited) Ce părere aveți despre telefoanele Elephone? Se spune că noul lor flagship, Vowney ,e mai bun ca S6 și sigur nu îl veți primi în teste, deci, puteți face ca și cu OnePlus One? Are preț similar. Edited June 7, 2015 by T.G Dragos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 La care Elephone te referi? Ca ei anunta lunar cate doua telefoane. Oricum, niciunul din ele nu are cum sa fie mai bun ca un flagship Samsung, LG, Sony, HTC etc. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts