Pufulete Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Salutări! Am o întrebare. Cei de la Telekom cum se comportă pe partea de garanție ale aparatelor?Sunt probleme, ceva?Vreau să-mi cumpăr ceva online și să știu să nu mă trezesc că fac figuri dacă am ceva probleme. La Vodafone sunt impecabili, mereu când am avut probleme m-au rezolvat într-o săptămână.Mulțumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudiu0023 Posted December 16, 2016 Report Share Posted December 16, 2016 Sincer nu se comportă așa bine. Am avut un huawei p8 lite de la ei la abonament si după 3 luni am avut ceva probleme cu wifi, nu îmi găsea rețelele de wifi. L-am trimis în garanție si avea 2 sau 3 zgârieturi pe carcasă si cică ei nu pot da mi-l repare desi era problema de soft. Deci nu prea îți recomand Telekom. Trimis de pe al meu X3_Soul_Style Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts