Jump to content
  • Announcements

    • Szilárd Ervin Szőgyenyi

      Modificari modalitate Log In   26.07.2017

      În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.
claudiu0023

Orange vs Vodafone vs Telekom vs Digi

Recommended Posts

Treaba cu semnalul e relativa. Cred ca depinde de zona unde te invarti cel mai mult. Fiecare are semnal prin zone unde ceilalti sunt deficitari.

 

Sent from my MI 5 Pro using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest   
Guest

Execrabil orange aici în zona mea, am avut ocazia să testez pe un mi-fiul unui amic. Nu trece de 4 Mbps download iar la upload se blochează în speedtest (Network comunication issue).

Rușinică orange, v-a depășit și digi, vă dă clasă în 10 lei. Deh, poate că se blochează upload-ul de la ăia aproape 60 de lei lunari pe mi-fi. Nici nu vreau să îmi imaginez ce viteză o avea amicul când depășește ăia 60 giga alocați într-o lună.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×

Important Information

Terms of Use