Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salutare,

 

Sunt in cautarea telefonului "perfect", glumesc desigur. Imi place sa ma informez cand imi cumpar ceva, pt ca acel ceva o sa fie folosit 2-3 ani...asa ca am ajuns la concluzia ca aceste 3 telefoane (OP3, P9, S6 edge) s-ar potrivi profilului meu. Intrebarea este, pe care l-ati alege voi, fiind mai experimentati in domeniul asta. Ce ma intereseaza la un telefon : sa se miste repede in multimedia, camera sa fie spre foarte buna in comparatie cu s7 sau alt reper de ultima generatie, iar suportul oferit de producator sa fie si el nu la zi...dar sa nu vina dupa 3 ani cu update...daca ma intelegeti. 

 

P.s. : in ultima instanta, sa mai astept? iese ceva mai bun? la buget de 2000 - 2300 ?

 

Multumesc. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Găsești S7 în stare foarte bună cu garanție pe olx pe la 2000-2300 deci dacă găsești o persoană serioasă mai bine iei de la el. S6 edge sta prost cu bateria și update-uri multe nu va mai primi. P9 e destul de bun, are baterie destul de ok, era mai puțin luminos decât S7 și camera nu e la nivelul lui. Cat despre OnePlus 3 e un telefon ok la prețul lui, dar camera nu e la fel de buna ca S7, garanția oferita de cei de la oneplus e ca și cand nu o ai, dar în rest e un telefon foarte bun.

Deci sa nu spui ca nu ți-am dat argumente, dar din punctul meu de vedere, asta e varianta cea mai bună.

 

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • By Liviu Roşca
   Eu am așa ceva, l-am ales pentru a face suma necesară transportului gratuit. S-a dovedit util atunci când nu am coverul la tabletă care o poate tine și verticală. Initial locașul acela unde intra tableta era mai îngust dar l-am polizat puțin ca să stea tableta puțin mai aplecată.
    
    
   Bonus: Suportul de bucătărie.
    

 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×

Important Information

Terms of Use