Clicky

Jump to content

Fidelizare abonament


Pufulete

Recommended Posts

Salutari,oameni buni! Am primit din partea celor de la Telekom oferta pentru fidelizarea abonamentului scadent in toamna acestui an, si anume un bonus de 1200 lei, plus 40% reducere a abonamentului pe toata durata cotractuala. Bine, abonamentul recomandat de ei este cel de 50 euro, dar reducand cei 40%, raman undeva la 20 euro. "Reînnoiește abonamentul online cu oricare dintre abonamentele de mai jos și primești până la 40% DISCOUNT

la abonamentul lunar pe toată perioada contractuală și alte beneficii.
Discount-ul se va afișa înainte de confirmarea comenzii." Asa suna oferta. De obicei, puteam doar toamna sa prelungesc abonamentul, acum vad ca ei ma contacteaza mai devreme, oare o fi ceva la mijloc? Intrebarea mea este:bonusul pe care ei mi-l acorda mai poate creste, sau ramane la fel? Multumesc!

 

Link to comment
Share on other sites

Daca scrie pana la 40 % discount, inseamna ca poate sa fie si 5%, nu neaparat maximul promis de ei. Trebuie sa discuti cu ei. Suna ca ofertele de BF la noi: pana la 90% discount, dar de fapt reducerile sunt de maxim 10% si au 90 % reducere la un accesoriu penibil. Daca ti se ofera 40% reducere la 50 de euro, inseamna ca vei avea 30 de euro abonamentul, nu 20.

Link to comment
Share on other sites

Teoria sună bine, practica uneori nu e chiar așa. Bunicilor aproape li s-au dublat un abonament, tatălui meu i-au luat din minute, etc. Habar n-am cum fac dar se întâmplă. Citește bine cele 20 de pagini ale contractului :))

M-am mutat la digi, liber de contract. În cazul meu ies sub 8 euro / lună, prețul vechiului abonament. Depășesc minutele incluse, plătesc 1 cent pe minut. Nu-mi mai trebuie telefon la fidelizare. Ofertele sunt făcute de niște oameni inteligenți. Telekom nu pierde niciodată. ;)

Link to comment
Share on other sites

@Liviu De regula, lumea compara pretul telefonului la liber cu pretul telefonului subventionat + abonamentul pe 1/2 ani. Calculul asta iese in defavoarea clientului si in avantajul operatorului de fiecare data, insa lumea uita ca totusi beneficiezi de servicii in pretul abonamentului. Pentru cei care oricum ar ramane in continuare pe abonament e avantajos sa-si cumpere un telefon la fidelizare.

 

Sent from my LG G3-D855

Link to comment
Share on other sites

@Innoxius, no offence, dar 40% din 50 euro, adica, 40% din 225.3 lei= 90.12 ron. Deci, am calculat bine cat vine.

Boss, uite asa.

10% = 5 euro. Pana la 40%, înmulțești cu 4. Rezulta 20 de euroi. Asta poate fi reducerea. De plătit sigur, rămân ceilalți 30.

 

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

@Innoxius, no offence, dar 40% din 50 euro, adica, 40% din 225.3 lei= 90.12 ron. Deci, am calculat bine cat vine.

 

Ai calculat bine cat e REDUCEREA, nu cat mai ai de platit. E vițeversa, vorba lui Caragiale. Daca reducerea e de 40%, de plata ai 60%. 5 x 6 = 30. Sau 50 x 60/100 = 50 x 0,6 = 5 x 6 = 30 de euro de plata.

Link to comment
Share on other sites

@Sp1tfire știu de beneficiile abonamentului doar că privind abonamentele și gama de prețuri până la 5 euro de la Digi privești cu alți ochi un abonament de 40-50 de euro.

 

Desigur, asta este perspectiva mea de student sărac asupra unui abonament de telefonie mobilă.

 

Eu încă aștept un abonament configurabil nu niște "modele" la care trebuie să ne adaptăm noi buzunarele. Dacă vreau mai mulți GB să aleg doar asta nu un întreg abonament superior. Am nevoie de 100-200 de minute naționale și 2-3 gb ne net pe lună, atât. Dacă Telekom ar fi oferit asta la 5 Euro eu nu m-aș fi mai portat la Digi. Dar nu, la Telekom pentru 2 GB trebuie să plătești 20 de Euro, cam cât am plătit la DIGI pe un an de zile pentru 3 GB/lună X 12 = 36 de GB.

 

Deci da, scazi prețul nelimitatului de la DIGI (5 Euro) din orice abonament, restul este câștigul lor. Poți să le mai reduci din câștig cu telefonul dar tot mai dai bani pe telefon deci oricum ar fi ei tot câștigă. Digi + telefon în rate fără dobândă sau cash și ieși mai bine. Părerea mea.

Link to comment
Share on other sites

De acord cu tine, fiecare isi stie nevoile de comunicare si cat vrea sa plateasca pentru asta. Momentan pentru mine DIGI inca e off-limits din cauza acoperirii. Desi au lucrat la acoperire, mai au pana ma vor avea de client.

 

Sent from my LG G3-D855

Link to comment
Share on other sites

Din punctul meu de vedere, abonamentele nu prea își mai au rostul. Beneficiile unui abonament de 20 euro sau mai mult le primești pe o cartela de vreo 7 euro sau pe un abonament dar fără telefon. Și telefonul îl cumperi de unde vrei tu. În plus, reducerea pe care o primești la telefon e nesemnificativa. Dacă vrei sa plătești în 24 luni telefonul, îl iei în rate. Părerea mea: abonament fără telefon+telefon de la un retailer.

 

Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503

Link to comment
Share on other sites

"Telefon în rate sau numerar". Poate Allview. Are rost să spun că încă nu mi-a venit Mate 8? De când l-am comandat, pe jos și tot ajungea.

O fi abonamentul ieftin, dar dacă vrei să cumperi ce vrei TU, nu majoritatea, ești din alt film. Nu mai vorbesc că prețul lor nu se mai schimbă în timp. Politica asta cu să așteptăm să ceară mai mulți, poate ne iese mai ieftin, e de precupeață, nu de firmă de nivel național. La suta de lei pe care le-o dau lunar, puteau să-l cumpere de pe Gearbest și să-l aducă cu transport zero. Doar netul fix mă ține la ei, în rest cât plătesc, atâta face.

Link to comment
Share on other sites

Când Digi va avea acoperire semnal ca Vodafone, net-ul 4G la viteze de 4G și servicii de relații clienți calitativ atunci poate voi trece și eu la ei. Dar sigur și preturile se vor modifica.....
La Vodafone la retenție deja se obține la 10 euro vreo 5GB trafic de date, nelimitat rețea, câteva sute de minute naționale și 150 minute internaționale.....

 

Si ca sa nu ziceti ca vorbesc prostii....iata si sursa....

 

http://forum.softpedia.com/topic/612513-oferte-retentie/page__st__8172?do=findComment&comment=19301541

Sent from my Samsung Galaxy S7

Link to comment
Share on other sites

App de abonamente, are cineva idee cam cat este valabila "fidelizarea"?Indiferent de operator. Daca vreau sa spun pas anul acesta si sa fac la anu', mai sunt eligibil? De pilda, abonamentul meu expira in Noiembrie, si eu daca vreau sa-mi iau telefon in Martie anul viitor, se mai poate? Ca nu am gasit pe nicaieri unde sa scrie daca mai poti folosi retentia si daca nu-ti exprimi dorinta de a-ti prelungi abonamentul la data scadenta, ci la o data ulterioara, chiar daca el se prelungeste automat.

Link to comment
Share on other sites

Mai mult ca sigur ti se vor aplica ofertele de atunci. Asa cel putin e la VDF, am doua numere pe care nu le-am mai prelungit, sunt libere de contract si ma tot suna la cateva luni sa-mi ofere nemaioferitul. Si de fiecare data e altceva, adica ce e pe teava la oferte de retentie in acel moment.

Link to comment
Share on other sites

La Vodafone așa este, nu știu cum este la ceilalți. Eu am sunat la Vodafone pt o problemă.....si mi-au comunicat că vor să mă sune pt o ofertă de net cu tabletă....le-am zis...pas, am tabletă. Fidelizarea o fac când vreau eu ;) Și eu am 2 numere libere de contract....

 

Sent from my Samsung Galaxy S7

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use