Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salut! Am o mica problema cu telefonul.. de vreo 2 ori s-a intamplat sa se blocheze si apoi sa se inchida, iar cand am incercat sa-l redeschid n-a mai mers. S-a deschis ulterior singur dupa vreo jumatate de ora de asteptare. Vreo idee care ar putea fi problema? Multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Factory reset, daca nu... Cel mai simplu mergi la garanție cu el dacă ești din București. La ESD în maxim 2 ore îl ai înapoi. Alta soluție ar fi sa instalezi alta versiune de firmware, presupunând ca telefonul nu e fake, asa cum s-a mai întâmplat pe forum. Poate își revine.

Sent from my Galaxy S7

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://ro.wikipedia.org/wiki/Firmware

Firmware = Softul (sistemul de operare al telefonului) cu care functioneaza telefonul (alta versiune de firmware = alta versiune de soft).

Cel putin la telefoanele Samsung , e foarte simplu si usor sa shimbi softul ...gasesti pe net  o gramada de tutoriale despre ce si cum.

Daca vrei neaparat si noi iti putem da sfaturi si iti stam la dispozitie. Ai nevoie doar de soft pentru modelul tau (te ajut cu placere)... si de programul ODIN( si cu acesta  pot sa te ajut). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dacă nu te pricepi, sfatul meu este să mergi la service. Dacă ești din București mergi la ESD de pe Iuliu Maniu. Dacă ești din țara atunci trimite către ei telefonul cu curieratul. Costul curieratului îl suportă ei.

Mai multe detalii găsești la ei pe site.

 

Sent from my Samsung Galaxy S7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use