Clicky

Jump to content
cobranz

Protectie Hard Reset

Recommended Posts

Am un telefon Allview A6 DUO caruia i-am dat o revenire la setarile din fabrica din din boot menu.toate bune si frumoase pana cand mi-a cerut contul de google care a fost folosit prima data la instalarea telefonului. contul de google nu il am si nici nu am cum sa il recuperez nefiind al meu. cum pot face o resoftare? multumesc frumos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu are cum să-ți ceara același cont. Doar i-ai dat reset. Sigur sunt bune celelalte conturi pe care le-ai introdus? Poți trimite o poza cu ce îți cere?

 

Trimis de pe al meu D6503 folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probabil și-a făcut backup. Poate dacă ii dai un hard reset ( cauta pe goagăl A6 Duo hard reset sau dacă nu găsești poți sa le ceri celor de la Allview ajutorul). Hard reset mi se pare ca șterge tot, dar oricum în acest moment telefonul este inutilizabil.

 

Trimis de pe Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Share this post


Link to post
Share on other sites

de asta am ajuns aici. i-am dat hard reset... cei de la allview dupa 2 zile de asteptare mi-au raspuns cum un mesaj scurt "il trimiteti in service alaturi de factura originala si cutia cu toate accesoriile ... bla bla" , asta dupa ce le-am zis ca am cumparat doar telefonul si atat. din ce m-am interesat eu , singura varianta ar fi o resoftare,dar nu pot sa o fac pentru ca nu e activat "USB Debugging mode" sau sa fie telefonul rootat. de aici si topicul. daca stie cineva cum sa trec altfel de protectia asta sau o alta metoda de a resofta fara root.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai atunci singura modalitate este sa îl trimiți în service. Posibil sa greșesc dar chiar nu știu cum poți sa-l resoftezi fără root (mai ales ca e Allview)

 

Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use