Feri 8,150 Report post Posted October 1, 2013 Tudor, In cazul meu poti verifica situatia contului? Stiu ca contractul pe un numar trebuie sa expire acum in octombrie. Si as fi curios si pt numerele pt care am primit oferta daca s-a respectat perioada contractuala conform discutiei telefonice. Iti trimit pe PM numerele sau este suficient doar numarul principal? Multumesc anticipat. Am primit răspuns și este normal să confirm și aici, că în cazul meu se respectă condițiile contractuale convenite cu Vodafone. Sent from my Toshiba Tablet Quote Share this post Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Report post Posted October 1, 2013 (edited) Ok, scuze ca am intrebat. Era o intrebare nu parere nu frustrare , Am cerut ajutor si lamuriri dar daca va spune cineva adevarul in fata ....deranjeaza si ameninta. Frustrarea e ca atitudinea unora din voi fata de clienti este de cacao.Nu o zic doar eu, e plin internetul. Pe vremuri serviciul clienti la vodafone era de calitate. Edited October 1, 2013 by argoteck Quote Share this post Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Report post Posted October 17, 2013 Problema mea a fost rezolvata de doua colege ale lui Tudor. Doamnele se numesc Roxana si Georgiana si le multumesc pentru interes. Ambele lucreaza ca moderator din partea vodafone pe un alt forum. Numai bine Tudor . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tudor 226 Report post Posted October 19, 2013 Salut! Ma bucur si imi prezint scuze pentru purtarea mea. Toti cei care suntem pe online ne ocupam de toate proiectele(Facebook, forum Vodafone, softpedia si computergames). Aici eu intru optional de la lansarea forumului - mai 2012. 2 Silviu S and Feri reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Report post Posted October 20, 2013 Noi sa fim sanatosi ca certurile vin si pleaca. Si eu reactionat cam tare dar eram deja enervat de colegul tau claudiu cu care nu puteam sa port o discutie constructiva. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Feri 8,150 Report post Posted October 20, 2013 Cel mai important este ca s-a rezolvat problema. Și nu trebuie să ne razbunam pe Tudor, și el ne ajută în limita posibilităților. Eu de câte ori am apelat la el m-a ajutat și îi mulțumesc pe aceasta cale. Sent from my Toshiba Tablet 2 IonuÈ› and Innoxius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Report post Posted October 22, 2013 Salutare Tudor, Acum ca am rezolvat cu tableta am o intrebare.Pot vizualiza costurile totale din contul my vodafone creat deja(pe numarul de voce) sau trebuie cate un cont pentru fiecare numar(cel de date din tableta) pe care il am.Intreb pentru ca desi am tab. de o saptamana in contul meu nu apare si serviciul asociat ei. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 21,996 Report post Posted October 22, 2013 Ai trafic nelimitat ? Pentru ca atunci nu apare in Cost Control. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Report post Posted October 22, 2013 E nelimitat , dar nu vad serviciul listat acolo.Oricum ma refeream la facturi cand am scris costuri .Exprimarea a fost nefericita. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 21,996 Report post Posted October 22, 2013 In MyVodafone - Serviciile mele zici ? Mie imi apare si Internetul de pe tableta. Dar, din cate tin minte, nu au aparut de la inceput. Pana se actualizeaza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Report post Posted October 22, 2013 Da acolo, mai astept ca nu e graba. Quote Share this post Link to post Share on other sites