candrei 3,219 Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Dulce ironie! Am reinstalat. Totul bine și frumos. Acu pun și driverele + ce mai folosesc eu. O sa dureze ceva. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Innoxius and Silviu S 2 Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 O facut iar ceva figuri. O umblat un prieten, o mai facut figuri iar apoi si-o revenit. Momentan, cred. Quote Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Pui tu ceva ce nu se pupa cu windows 10 sau ai ceva defect.... gen hdd (stiu ca o tin pe a mea). Pune un seatools sa verifice discul (long generic test). Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Andrei tu ce laptop ai? Ce brand e? Quote Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Deio presimt ca are ceva defect pe acolo ...simtomele sunt de disc sau un soft incompatibil . Emulatoarele de dvd mi-au cauzat mari probleme pe 10 E posibil sa fie si in criza update-urilor si probabil trebuie rabdare. Mai e o varianta dar o cam exclud. Procesorul se incinge si ruleaza sub frecventa nominala in mare parte a timpului si.... na, merge incet rau. Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Nu se încinge deloc. Asus. Nu știu modelul exact, nu am laptopul la îndemână. E modelul cu gtx 950m,4gb ram, ecran HD, Intel i5 4200h și HDD Hitachi. Face figuri doar când vrea el. Acu mai apare ca e la 100% dar apoi scade și tot asa. Aceleași servicii îsi fac de cap. Nu mai sunt probleme însă când conectez încărcătorul. Plus ca pot folosi laptopul când indica ca e la capacitate maxima. Înainte nu puteam. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Precizez ca problema o apărut când am încercat sa instalez Nero. Acolo și-o dat restart. Adică fizic, nu am făcut nimic. Doar software. Nu apucasem sa bag cd sau ceva. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Daca mai e in garantie te pot ajuta cu el. Consider ca e nevoie de o vizita la doctor Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Dacă nu se grăbește, săptămână care vine ajung în Bârlad(miercuri l....si pot să-l aduc eu în Timișoara(vineri) . Sent from my Samsung Galaxy S7 candrei 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Da, poti si asa. Sau poti suna la Asus Helpdesk Romania si vin ei sa il ridice. Au pick-up and return. Daca e in garantie eu te ajut cu Feri Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Da, e în garanție. E luat în septembrie de la Altex. O sa pun Windows 8 sa vad dacă face tot asa. Dacă nu, ma duc și dau cu el de pământ în Altex. Eu-s în Iași în cursul săptămânii. Deci și laptopul e tot aici, mulțumesc! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Am găsit pagina pentru formularul de ridicare a produsului. Vad cum se comporta zilele astea și apoi decid ce fac. Maine seara plec la Cluj, deci nu am timp de laptop. Uite asa arata acuma. Rar se duce la 100% dar apoi scade în câteva secunde. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Scuze, trebuia sa iti dau pagina de la inceput Quote Link to post Share on other sites
Mihai I. 104 Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Mie mi.a crapat emailul (Windows Live Mail) dupa update. Noroc cu backup.ul periodic pe care il fac , am aproximativ 12GB de email.uri pe 4 conturi pe care le folosesc... Sent via iPad using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Silviu S 618 Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Daca crapa clientul de mail nu e asa mare panica, mailurile raman pe serverele lor (presupunand ca nu ai setat contul POP3). Candrei discul devine puturos si daca ai ff multe torente active. Oricum presimt ca nu e cel mai rapid disc . Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Nu am decât un torrent. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
pascaleandrei 1,061 Posted April 4, 2016 Author Report Share Posted April 4, 2016 @Deio am revenit la versiunea anterioara dar tot face asa. Eu am tot un Asus cu i5 4200H, 850M, 8 GB RAM, Full HD, luat tot de la Altex.ro, în august. Trimis de pe Sony Xperia Z3 Tablet Compact Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Asus are un test de laptop, ii zice Asus WTP, din pacate nu vi-l pot da, e tool de service. Dar va pot ajuta cu ele cu o vizita la doctor @Candrei si @pascaleandrei99 Imi deschideti in sectiunea hardware cate un topic cu problema fiecarui laptop, cu detalii cat mai multe, brand si model. Serie sa nu treceti, desi e bine sa o verific, dar nu vreau sa o vada si altii. Va ajut cum pot. Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Îți dă pe PM seria Sent from my Samsung Galaxy S7 Innoxius 1 Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Maine. Sunt în tren acuma și sunt obosit ca naiba. Îs plecat de aseară de la 8 din Iași. 19 ore în tren și +4 ore întârziere la 2 curse. Cuie MFR! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Apropo, mulțumesc frumos, @Deio! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts