JorJ Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 (edited) Salutare prieteni, Cautand cumva sa-mi intaresc anumite convingeri legate de achizitia unui telefon, am beneficiat de ajutorul membrilor acestei comunitati, iar din vorba in vorba am deviat putin de la subiect si am fost invitat politicos la barfa, la cafenea. Si am zis... de ce nu? Povestea Wildstate este oricum online, de aproape... 8 ani... pfff, cum trece timpul. Este o poveste despre lucrurile si locurile in care as vrea sa fiu mereu daca as putea. Dar in cazul meu, ragazul pentru pasiuni este limitat la timpul liber si fireste divesi alti factori. Asadar, atunci cand pot, caut sa absorb cat mai mult cu putinta din acel moment. Nu voi povesti prea multe aici pentru ca pe http://www.wildstate.ro sunt sute de povesti si mii de imagini. Asadar, voi lasa ca pozele sa vorbeasca de la sine: Prima revelatie in materie de off-road: Nissan Patrol Y61 LWB 2004... Povestea din 2010 este: Aici. Am inceput sa lucram putin la partea tehnica si sa ne pregatim pentru chestii mai serioase Povestea de atunci este: Aici. Si alaturi de prietenii din Piatra Neamt a fost o tura pe cinste. Si a fost si Vadu... Si au fost si Muntii Vrancei... Aici. A fost iarna.... Si a fost si frig... ___________________ Stop... in ritmul asta imi trebuie 3 nopti si 10 pagini de forum... Incerc sa fiu mai selectiv. Random .... Umanitara: 2012. Pe langa casa: 2012. O iesire memorabila... In 2012. Dobrogea... Despartirea... Povestea: Aici. Una din scurtele aventuri ale rinocerului... Povestea: Aici. As mai adauga cateva imagini, dar sudeaza postarile si "too many images"... Edited March 24, 2016 by JorJ Scootch98, candrei, Denis Bogdan and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JorJ Posted March 24, 2016 Author Report Share Posted March 24, 2016 (edited) Regasirea.... Mai multe poze: Aici. Si iar ne pregatim... Povestea-i lunga aici. Rezultatul... Si la munca... Geometrii... Si cascadorii Toate giumbuslucurile: aici. Echilibristica.... Cu multe poze: aici. Dobrogea altfel... Aici. Haihui cu rulota... Toata povestea: aici. Aventuri in Hunedoara... Cele 5 episoade incep de: aici. Pfff... gata. Is multe Edited March 24, 2016 by JorJ Feri, Mihnea, reflavius and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Cred ca in oras, la semafor, iti vine sa urli Eu inca nu m-am prins, site-ul asta e de off-road sau de photography ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Fotografii cu off-road. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Innoxius and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 E despre pasiune, placere, destindere și momente unice alături de o gașcă de nebuni frumoși la suflet! Sent from my SM-N910C using Tapatalk Feri, candrei, reflavius and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Bogdan Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Super tare. Sent from my HTC One M8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Mi-am adus aminte când eram cu tata cu Dacia Papuc la pădure plini cu lemne și am rămas înțepeniți într-un noroi. Ne-a tras un tractor de acolo... a încercat. S-a rupt traversa firavă dintre lonjeroane la papuc de care era prins cârligul de remorcare. A ieșit cu bară, mască, radiator și capotă. Kali and Denis Bogdan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Bun tractorul Sent from my Samsung Galaxy S7 reflavius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JorJ Posted March 25, 2016 Author Report Share Posted March 25, 2016 Cred ca in oras, la semafor, iti vine sa urli Nu circul cu Patrolul in oras decat atunci cand am nevoie sa-l parasesc in drumul spre padure. Traficul nostru urban inca are lacune severe in ce priveste conduita si bunul simt si prefer sa-l evit decat sa fiu implicat (chiar si fara vina mea) intr-un impact chiar si la 20 km/h... cunosc foarte bine efectele... asupra celuilalt. Ne pastram pana ajungem in padure... si acolo ne dezlantuim si urlam din toti rarunchii Eu inca nu m-am prins, site-ul asta e de off-road sau de photography ? Eiii, nu te-ai prins, normal ca te-ai prins E despre pasiune, placere, destindere și momente unice alături de o gașcă de nebuni frumoși la suflet! & Super tare. Multumesc! Mi-am adus aminte când eram cu tata cu Dacia Papuc la pădure plini cu lemne și am rămas înțepeniți într-un noroi. Ne-a tras un tractor de acolo... a încercat. S-a rupt traversa firavă dintre lonjeroane la papuc de care era prins cârligul de remorcare. A ieșit cu bară, mască, radiator și capotă. De ce nu ati descarcat intai lemnele? Scoteati papucul si apoi le incarcati la loc (fara injuraturi, da!) Referitor la asta sa stii ca zapada este cel mai ostil mediu in care te poti impotmoli. In special cea uda... in niciun caz nu o impingi in valuri precum noroiul. Noroi... Zapada... Iar cel mai distractiv este in apa... Kali, Feri, Liviu Roşca and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Nu era înțepenit chiar așa tare iar tractorul era lângă noi. N-a smucit tractoristul, a fost totul lin. Traversa de la dacie avea 2 afturi de sudură, și alea date în silă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 JorJ, te-ai gandit sa faci un drum mai lung ? Mongolia, de exemplu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JorJ Posted March 27, 2016 Author Report Share Posted March 27, 2016 (edited) Da. Pentru inceput ma gandisem la ceva mai scurt care initial era programat vara asta, dar a trebuit sa reconsider pentru vara anului viitor (sper) - Budapest - Bamako - The Great African Run. Referitor la sugestia ta, cred ca Mongolia e mai safe Oricum si oriunde ar fi, pentru astfel de aventuri sunt minim 2 conditii esentiale: masina si partenerul (pe care momentan nu-l am, nu e usor lucru) si alte 2 aproape la fel de esentiale: timpul si banii. Se presupune ca o minima pregatire (de orice gen), antrenamentul fizic si psihic, capacitatea de efort, rezistenta la stres si destule altele, exista deja. Intr-adevar, Mongolia are tinuturi fascinante (si nu numai). Chiar acum cateva zile am vazut un film care mi-a placut mult: Edited March 28, 2016 by Innoxius scos citat Scootch98, candrei and Innoxius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 Numa' nu mai cita postul anterior. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JorJ Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 OK. Da-i Edit si Delete la Quote-le anterior O sa ma rezerv doar pentru MultiQuote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JorJ Posted April 10, 2016 Author Report Share Posted April 10, 2016 Un Gip si Jeep-uri... Povestea pe WILDSTATE. Scootch98, pedro2767, Denis Bogdan and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts