Mihai Bute 0 Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Salutare,am achizitionat de curand un s3 la mana a doua.Am observat ca acesta incarca foarte greu(cand este blocat incarca relativ mai repede),se descarca foarte repede si trebuie sa tin mufa incarcatorului care intra in el intr-un anumit fel sa incarce.Am descarcat aplicatia galaxy charging si am 466-460-460,ce trebuie sa schimb la el sa incarce normal? Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Cablul usb sau mufa îs defecte. Bateria cat are? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk soare 1 Quote Link to post Share on other sites
Mihai Bute 0 Posted March 11, 2016 Author Report Share Posted March 11, 2016 ambele sunt defecte,o sa ma duc putin mai incolo la un service cu el sa vad ce si cum trebuie sa ii fac Quote Link to post Share on other sites
Florentina Tudor 0 Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 Buna ziua, Am si eu o rugaminte daca stiti tel Samsung s 5611 sa-mi ziceti cum sa fac, si anume ce setari, pentru a debloca mesajele unui anumit numar. Nu pot primi mesaje de la acel numar, in timp ce el poate primi mesajele mele. Si pot trimite mesaje si altor numere din aceeasi retea- orange. Totusi nr respectiv ma poate apela si eu pe el, e ciudat! Va multumesc anticipat!! Quote Link to post Share on other sites
soare 758 Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 Du te la mesaje, dai pe setari la mesaje, trebuie sa ai ceva de genul acolo Trimis de pe Samsung Galaxy S6 Edge folosind Tapatalk. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts