Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Am tableta la care i-am facut resetare la valorile din fabrica si apoi am inchis-o. Vreau sa nu-mi mai apara nici in Play, nici in contul Google, nicaieri.

 

De pe PC am facut urmatoarele:

1. In Contul meu, la Securitate, i-am dat remove la tableta. Tableta continua sa apara acolo. Si nici nu mai apare butonul Remove pentru ea.

2. In Play, la setari, am debifat Vizibilitatea (debifarea oricum nu functioneaza, nu exista Salvare, daca dau refresh, reapare bifa). Daca intru pe o aplicatie din Aplicatiile mele, imi zice in continuare Instalata, ba mai mult, daca ii dau instalare, imi ofera tableta si apoi zice ca va fi instalata in curand.

 

Pe tot netul, toti zic ca trebuie facute astea doua chestii.

 

PS Nu vreau sa incep si eu ca cei care trec de la Android la WP, dar in sens invers, ca as zice "Pe WP, cand am sters un dispozitiv din contul MS, ala e sters forever si de peste tot. Nu-l mai vad" ;)

Link to post
Share on other sites

Haha, welcome to Android. Vei ramane pe viata cu dispozivele alea in contul de Play, daca nu se razgandeste Google intre timp. Lista kilometrica de device-uri e un motiv de stres si pentru mine. Le poti ascunde sa nu mai apara in momentul cand vrei sa instalezi de pe web-Play, doar atat. Ce zice Deio e valabil doar pentru disparitia logarilor, conturilor Google de pe device, dar nu si invers. Raman pe contul de Play forever. Din meniul securitate vor disparea totusi pe masura ce trece timpul, daca nu te mai loghezi pe respectivele dispozitive.

 

Sent from my LG G3-D855

Link to post
Share on other sites

Aaa, pai acuma spui ? Dupa ce m-ai terfelit cu WP-ul, acum cand m-am hotarat, imi zici ca teapa, trebuia sa citesti ce e scris cu litere mici ? :D

Haha, welcome to Android. Vei ramane pe viata cu dispozivele alea in contul de Play,

 

Nici macar daca va fi inregistrata cu un alt cont? Pentru ca e pe lista de donatii si banui ca cineva isi va infige contul lui pe tableta.

Eu de fapt intrasem sa fac curatenie in lista de aplicatii si de dorinte, ca de multe nu mai am nevoie.

Link to post
Share on other sites

Nici. Sa vezi cum arata lista mea cu toate telefoanele mele, ale sotiei si tabletele pe care le-am avut. Nu mai zic de faptul ca am doua S4 si doua Find7 in lista, din cauza de deces prin inec la S4 si inlocuire service la OPPO.

 

Sent from my LG G3-D855

Link to post
Share on other sites

Interesant. Si la mine vad ca majoritatea dispozitivelor ce le aveam nu mai sunt, insa au ramas unele, vreo 3 ce nu pot da remove din nou.

Se pare ca unele raman, nu imi dau seama pe ce criteriu, pentru ca nici nu mai am acele dispozitive, dar nici nu spune activitate recenta.

E posibil ca dupa un timp de inactivitate sa dispara de tot, la mine a fost ultima accesare in februarie.

Poate e ceva lunar, ca ciclul :P

Link to post
Share on other sites

N-am acces la un PC momentan și nici timp la dispoziție în ultimile zile nu prea am avut. De aici și lipsa mea de pe forum. Nu mai știu cum am făcut dar le-am șters acum câteva luni. Parcă a fost necesară o verificare în 2 pași, ceva de genul. Eu nu mai știu nici ce am mâncat dimineață... a da... N-am mâncat :))

Link to post
Share on other sites

Liviu se uita in Android Device Manager, de aia ii apar doar 3. Daca s-ar uita la link-ul dat de mine de prima data, ar vedea o droaie. (https://security.google.com/settings/security/activity)

Eu nu mai am decat 2 dispozitive ce le-am sters recent.

 

Cele pe care le-am sters de demult si am avut zeci, nu mai sunt acolo.

 


In afara de Nexus 7 si LG Nexus 5, toate sunt active.

Untitled.jpg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use