Clicky

Jump to content

Inchidere abonament


Alexandru Trasca

Recommended Posts

In primul rand,salut tuturor membrilor si cititorilor mobilissimo!Mi-a expirat abonamentul la telekom in 20 ianuarie,implinind 2 ani.S-a prelungit automat si astazi am fost sa fac o cerere pt inchidere.Peoblema este ca nu stiu dupa cat timp se va inchide,cand am vorbit la telefon cu un reprezentant,mi-a spus ca in 30 de zile de la data efectuarii cererii.Daca stie cineva dupa cat timp se va inchide,rog un raspuns.Multumesc anticipat si felicitari echipei,faceti o treaba buna!

Link to comment
Share on other sites

Eu zic că...

La data următoarei facturi...

Eu am reziliat un Vdf în 7 zile. E drept că eu i-am înștiințat înainte de expirarea perioadei contractuale. Adică cu 7 zile înainte să-mi expire am mers cu cerere scrisă.

 

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

In 30 de zile de la notificare , asa ai in contract, desi daca a expirat perioada initiala e ilegal sa te mai tina 30 zile, dar te legi la cap mai mult daca te tot iei cu ei. De preferat sa faci cererea in magazinul lor sa ai si o dovada scrisa. Sa te pregatesti pentru tona de oferte de prelungire in zilele urmatoare.

Link to comment
Share on other sites

Pai ce scrie in contract cu 30 de zile e valabil pe perioada contractului, care e valabil cei 2 ani (sau 1 an). Deci, dupa ultima zi a contractului, n-ar mai trebui sa se aplice cele 30 de zile, asa cum nu se mai aplica nici alte eventuale clauze, gen plata pentru reziliere. De aia e ilegal si eu zic ca ar merita sa te legi la cap. Si da, cerere scrisa la ei e mai buna decat convorbire inregistrata.

Link to comment
Share on other sites

Mie la Vdf nu îmi scrie. Și chiar m-am interesat, am două numere pe care nu le-am prelungit și pot oricând renunța la ele, în 24 de ore. Practic mai puțin, dacă sun se înregistrează cererea în sistem și când ajunge la rând, la cel care se ocupă, se închid.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use