Clicky

Jump to content

Root Note 4 910U


Recommended Posts

Vreau să-l root-ez. M-am enervat. Pe vremea lui note 2, colegul Steff mă virusase cu o metodă de mărire drastică a sunetului, fără alterarea lui.

De teama garanției nu l-am root-at până acum, dar se aude ca o cizmă.

Am citit nițel pe net și se spunea cum că trebuie să cobor de la înălțimea lui 5.1.1 unde sunt eu acum și să respir aer de 4.1 și abia apoi să-i fac root. Lucrul ăsta nu prea-mi place.

Vreun coleg a făcut root din 5.1 la Note 4? Vreo metodă sigură?

 

Sent from my SM-N910U using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Poti face root si pe 5.1 , dar pentru sunet parca era un modul xposed , iar modulele xposed nu merg pe lollipop (inca). Nu poti sa cobori la 4.1 , poti sa cobori undeva la 4.4.2 parca..dar merge root+xposed.

 

Sent from my Galaxy S5 running Blisspop Rom

Link to comment
Share on other sites

@Meseriasule, ce te deranjaza la sunet difuzorul sau in casti? Ca parca si la mine in casti se aude de cacao, tre mai verific. Intrun final, lui guță ii e indiferent in ce bixe sa se auda! :D

 

 

Sent from my iPlaca using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Dupa ce l-ai root-at trebuie sa te joci un pic cu niste parametri (in sensul sa le maresti un pic valorile) din fisierul mixer_paths.xml pe care il gasesti la adresa system/etc (daca se foloseste acelasi fisier la Note 4). Daca e la fel, trebuie sa te joci cu parametrii de la "capitolul" Play Scenario din acel fisier. Daca vrei si pentru apeluri, speaker and stuff, umbli si la celelalte. Trebuie verificate si permisiunile, de obicei daca inlocuiesti acel fisier cu un altul, dar nu strica sa verifici oricum. 644 (rw-r-r) tre' sa fie.

 

Eu am un fisier editat pentru al meu, cu valorile preferate modifcate, pe care il pun peste cel standard dupa fiecare scriere a vreunui rom/update/etc. 

 

Legat de xposed, folosesc xposed si pe Lollipop, insa eu unul nu as mai incarca telefonul, respectiv xposed-ul cu inca un modul doar pentru asta, cand poti face singur o singura data ce am zis mai sus si eventual salvezi fisierul undeva dupa aceea, ca sa-l ai pentru altadata, cand poti sa-l inlocuiesti simplu pe cel default cu acesta editat. :)

 

EDIT: Ca sa fiu folositor pana la capat, nu trebuie sa te intorci in timp la 4.4  :D  Ai root N910U 5.1.1. ;) Te uiti unde scrie pentru modelul tau. Trebuie sa iti pui TWRP recovery prin Odin, dupa care, din recovery instalezi cele doua fisiere din ghid (custom kernel-ul care suporta root si supersu).

Link to comment
Share on other sites

Gasta, Guță sau alte scursori de genul ăsta n-au avut, nu au și nu vor avea acces în telefonul meu sau pe vreun device de-al meu niciodată.

Sunetul este bun, de calitate, însă e foarte încet în comparație cu ce se poate obține prin modificările lui Steff.

 

Steff, tu ce Note mai ai? Parcă erai la 3.

O să mă uit în link-ul tău și poate mă apuc într-o zi cu soare.

 

Sent from my SM-N910U using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

@steff195 ce rom folosesti pe N3? Eu merg pe Arya 8.0 si sunt multumit de cum se misca, inclusiv la nivel de baterie, dar sunetul e destul de slab. Nu folosesc xposed, oricum are rom-ul destule setari si custom-izari. M-ar interesa setarile de sunet ale tale. Le poti pune pe un cloud ceva?

 

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Folosesc un rom bazat pe stock facut de qaraqumus. Nu folosesc Arya caci am vazut ca nu agreeaza ideea de xposed, iar mie imi trebuie pt ca folosesc modulul app settings, caci nu pot sta pe dpi-ul stock asa ca il schimb dupa care setez dpi-urile pt apps care nu sunt multi dpi prin acest modul.

 

Legat de fisierul audio, il iei de aici, il inlocuiesti in system/etc pe cel vechi, setezi permisiunile si restart telefon. Acum cred ca vei vedea diferenta. Daca e prea tare volumul la ringtone, de ex, poti da mai incet volumul un pic, dar zic ca mai bine dai mai incet decat sa vrei sa dai mai tare si sa n-ai de unde. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use