black_alienware 148 Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Urmatoarea versiune de Android o sa se numeasca "Key Lime Pie" si este posibil sau mai mult ca sigur sa se lanseze in 2013. Binenteles ca totul este un zvon, dar este posibil sa fie adevarat. Sursa: http://www.theverge.com/2012/3/4/2844126/android-key-lime-pie Quote Link to post Share on other sites
Szilárd Ervin Szőgyenyi 4,970 Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Am scris si noi in martie legat de acest subiect Pe mine ma intereseaza mai mult daca vor lansa si anul acesta un Nexus Phone, sau vor astepta Key Lime Pie? Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Ce nume ciudat.... Imi este greu sa-l pronunt,sau sa intreb pe cineva daca are acest soft.... Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Google foloseste in ordine alfabetica nume de deserturi. Doar ca Jelly Bean este un nume nou, data unei revizii doar. Daca apare 4.2 spre exemplu, va fi tot JB? Ma gandesc ca pana in 2013 nu or sa tina fara o imbunatatire macar sau o revizie noua, probleme/bug-uri apar tot timpul. Se vede clar ca Google s-a grabit din cauza lui Apple si Microsoft. Interesant este si ce intreaba Erwin, oare daca iese pana in 2013 inca un terminal Nexus, oare iese cu KLP? Sau se asteapta pana la anul pe vremea asta? Pentru ca pana atunci, Apple o ajunge la IOS 7 in mod sigur si poate Microsoft scoate si vreun Service Pack sau versiune noua. Eu cred ca Google s-a grabit putin si acum incearca sa pregateasca noi produse aliniate cu software-ul aferent. Sa vedem la IFA2012 daca iese ceva. Quote Link to post Share on other sites
black_alienware 148 Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 Am scris si noi in martie legat de acest subiect Pe mine ma intereseaza mai mult daca vor lansa si anul acesta un Nexus Phone, sau vor astepta Key Lime Pie? Am vazut ca era stirea pe Mobilissimo de prin Martie, dar se pare ca nu toti stiu despre asta Quote Link to post Share on other sites
Mihai 2,630 Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Cred ca anul asta nu vor mai lansa un alt Nexus smartphone. Cred ca nici nu e cazul sa o faca. Quote Link to post Share on other sites
Szilárd Ervin Szőgyenyi 4,970 Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Probabil o vor face undeva prin iunie anul viitor si tind sa cred ca de data acesta va fi vorba de un Motorola. Majoritatea telefoanelor high-end se lanseaza in primavara, nu cred ca ne putem astepta la prea multe premiere pana la finele anului. Poate Samsung cu Note 2 si Motorola sa mai scoata ceva si bineinteles Apple, iPhone 5. Pareri? Quote Link to post Share on other sites
Ilici Andrei 119 Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Eu tind sa cred ca un Nexus phone va fi lansat in asa fel ca de sarbatorile de iarna sa fie la vanzare. Perioada de asemenea va corespunde cu lansarea noilor telefoane cu WP8 si cu viitorul iPhone. Totusi nu cred ca se va sari cum se crdea in martiede la 4.0 ICS la 5.0 Jb si la 6.0 KLP. Cred ca KLP va fi un 4.2 Quote Link to post Share on other sites
CRobertRO 2 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Nici nu a fost lansat bine Jelly Bean si deja zvonuri despre un Android 5.0 ? Cei de la google se misca prea repede in opinia mea. Quote Link to post Share on other sites
denis 142 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Nexus 7 v-a primi update la KLP ? Am varianta de 32 gb si 3 g. Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Mai mult ca sigur va primi, dar exista zvonuri ca urmatoarea versiune va fi JB 4.3, KLP ar putea sa soseasca in toamna. Quote Link to post Share on other sites
Mihai 2,630 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Am vazut un scor intr-un program de benchmark cu KLP 5.0 (nu 4.3) si cu un telefon care ar putea fi Motorola X. Aparent, s-ar putea sa existe si JellyBean 4.3. Quote Link to post Share on other sites
denis 142 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Atunci ma bucur ca nu am cumparat SGT 2 ! Abia astept. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts