Clicky

Jump to content
Cristian Craciun

Probleme iluminare taste senzori si baterie

Recommended Posts

Buna seara. Am o problema in ceea ce priveste cele doua taste (inapoi si ferestre). Mie imi place sa le tin dezactivate. In ultimul timp am observat o chestie aiurea si extrem de ciudata, care probabil nu e observata de toata lumea dar pe mine ma zgarie pe ochi cand vad.

In momentul in care telefonul este blocat si apas butonul de deblocare tastele palpaie. Adica desi le setez oprite intotdeauna, e ca si cum ar vrea sa se aprinda dar nu o fac. O fractiune de secunda se aprind si se ating dar la o intensitate foarte scurta. Nu stiu ce naiba poate fi cauza si sunt foarte curios si de ce se intampla chestia asta.

In ceea ce priveste bateria astazi am patit a doua oara, bateria 34% intru intr-un joc si dupa 10 -20 de secunde se inchide telefonul. Bateria epuizata.

Multumesc frumos !

 

Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bateria are probleme. Chestia cu palpaitul am observat-o si eu la al meu si e foarte ciudata, dar vad (am testat acum) ca nu mai face asa. O fi si de la soft.  

Pune un grafic cu bateria sa vedem ce consuma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu daca sunt eu fixist, dar mie nu imi place. I-am dat factory reset ieri si nu a mai facut, pana dupa masa cand am activat smart lock si locatiile mele cand am observat ca face iar din cand in cand.

La chestia cu bateria tind sa cred ca ofera informatii eronate, da nu tot timpul deoarece am patit-o acum vreo 2 zile. Imi arata 34% procentaj, am intrat intr-un joc si dupa vreo 2-3 minute imi zicea sa conectez incarcatorul, iar dupa inca vreo 2 minute s-a inchis si nu imi dadeam seama de ce. Nu era un joc care avea cerinte exeptionale, 8 Ball Pool, deci e destul de simplu. Avand in vedere faptul ca i-am dat reset o sa revin cu fotografii cu bateria

 

Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk

Avand in vedere ca este un phablet cu dotari foarte bune, am asteptari sa se miste foarte rapid. Mai ales ca nu consider ca il utilizez la nici la jumatate din capacitatea lui reala. Cateva jocuri deloc pretentioase, whatsapp, telefoane si mesaje.

Mai e o chestie ciudata, faptul ca doar atunci cand setez blocarea ecranului cu amprenta, in momentul in care il deblochez apare o foarte mica intarziere de o fractiune de secunda in partea de sus de-lungul zonei cu notificarile, adica se face asa un negru transparent si pe urma se face culoarea imaginii de fundal normala. Tind sa cred ca e un lag de la soft chestia asta deoarece toate lucrurile astea le-am observat dupa update-ul la 5.1.1. Pana atunci nu am observat ceva de genul

 

Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ti-o schimba si dupa 1 an, dar trebuie sa stii sa ii convingi. In Bucuresri sunt 2 service-uri. Dar se poate trimite si din tara. Cred ca prin posta. Sa ai factura.

Eu am schimbat bateria acum 3 zile la ei.

 

Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use