Clicky

Jump to content
danielcarpo

Lumia 950 xl sau Blackberry Priv

Recommended Posts

A venit vremea sa imi schimb telefonul . Un Nokia 1520. Începe sa-si simta varsta. Bateria si freezing-uri destul de dese dar si un ghinion de al scapa si mi-a crăpat stabilizatorul optic. Noapte zero sanse de a face poze. (chiar e posibilitate de schimbare a camerei?) Nu ma atrage iPhone cu toate ca e superb construit si ai toate aplicatiile posibile. Mereu am fost mai temerar m-am 'avantat' in sisteme necunoscute.

 

Sa revin. In lipsa Apple m-am oprit la lumia 950xl sau cu Priv.

Am spus intr-un comentariu pana sa-l vad live, singurul telefon ce m-ar face sa trec la android e Blackberry Priv. Un telefon ce imbina clasic cu modern.

L-am văzut si e frumos. Chiar dc plasticul ala nu e foarte calitativ hardware-ul in sine e o arta. Subtire pt un device slide. Sliderul merge super si ecranul cristal clear.

Chiar dc e android si îl trage in jos fata de bb10 tot androidul il va tine in viata.

 

Lumia . Obisnuinta sistemului. Display si baterie performanta . Usb type C cu incarcare rapida si qi usb otg antena duala si volte camera performanta. Dar lipsa aplicatiilor o resimt din cand in cand.

 

 

Concluzii Lumia e mai future proof ca dotari iar BB cred ca va dezvolta frumos androidul in timp sub tutela sa.

 

Păreri?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exact asa am patit. Dădusem precomanda de Lumia si asteptam confirmarea de acceptare a precomenzii. Si intre timp am văzut Priv-ul. Mi-a plăcut mult . Live e mult mai interesant. Mi-a zdruncinat hotărârea pt Lumia si in timp ce ma uitam -la Priv mi-au anulat cererea. Poate o fi un semn :)

 

Lumia e mai simplu mai bussines cu functii utile si futere proof. Dar e haos si in w10m

 

Si la Priv e haos in momentul asta. Toate amestecate. Dar sper cum am spus sper ca va creste sistemul android pe Priv pt ca e sansa lor. Sa rezolve repede, sa-si puna amprenta BB altfel ies din competiție.

Astept sa apara si lumia 950xl atunci sa fiu obiectiv. Il alesesem pentru ca am Nokia 1520, am avut instalat w10m si mi.a plăcut mult de tot fata de 8.1 Se adauga fluiditatea, bateria , continuitatea de a avea tot Microsoft si faptul ca nu-mi place android la decizia respectiva.

Edited by danielcarpo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bateria auzisem ca e slaba dar asta e o problema comună android ca sa nu mai spun ca blackberry nu stie inca sa-si managerieze consumul pentru aplicatiile introduse. Si sunetul era destul de important in aspectul căutat de mine. Gsmarena fac niste teste complexe pt sunet deci astept si recenziile lor.

telefonul il iau la abonament dar intra-adevăr calitatea trebuie sa fie prezenta cand telefonul costa cat costa. Edited by danielcarpo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din ce citesc are multe lacune si w10m . Cred ca as merge pe mana bb priv pana la asa numitul Surface. Testez androidul de care m-am ferit ca d... de tămâie pana acum. Si dc o fac o fac doar de dragul blackberry. As fi mers pe un BlackBerry Passport silver edition insa sunt satul de lipsa de aplicatii sau lipsa aolicatiilor native si de calitate pe Windows ca sa mai continui sa suport acest dezavantaj si cu BB10. Am avut un q10 o scurta perioada si alăturarea cu amazon tot nu ii face mai competitivi pe bb10.

Edited by danielcarpo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pana la urma am dat comanda de BB Passport Silver Edition. In uk carphone cu un abonament de 31 pounds telefonul gratis si nelimitat plus 3gb net. Nu era pe stock dar possibil sa revină. Daca nu am noroc e nasol ca nu ma atrage nimic de pe piata in momentul asta.

 

L-am luat ca sa fiu eu ultimul mohican :) . Eu cred ca daca vor avea succes cu androidul Priv, BB 10 va continua sa existe. Dar nu de asta l-am ales, ca sa trăiesc cu speranța ci pentru originalitatea lui si pentru ca poate face linistit fata pana in toamna cand se numără"bobocii" . Adică un Apple sau poate un Surface competitiv si cine stie HTC? Astea sunt telefoanele ce le am sub observatie.

 

Abonanetul in uk e un fel de rată bancară. Dc vrei sa închei abonamentul achiti telefonul ( Bb passport are un pret de 390 lire) si renegociezi abonamentul sau iti ei un telefon nou ori il închizi. Deci e convenabil pt mine sa păstrez o bucățică de istorie si sa imi satisfac un moft pana la o achizitie serioasa ce-mi va satisface pe deplin sufletul in materie de telefoane pe anul in curs.

Edited by danielcarpo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carphone Warehouse nu mai importa blackberry Passport. Am rămas cu buza umflata rau de tot. Dupa 3 sapt de asteptare. Fuck you charphone !!!

 

Si acum eu cu cine votez? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use