Ioan D. Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Salutare. Are un amic un Utok 700Q Ultra si de cand l-a folosit sa asculte muzica la masina, nu stiu ce configuratie are, da a spus ca a conectat un jack audio la tableta, nu a mai mers de atunci, nu stiu exact ce s-a intamplat atunci. A incercat si cu apasarea acelui buton de resetare, dar nu s-a intamplat nimic. Acum cand apasa butonul power s-o aprinda ii apare un logo si Quad-Core si dupa ramane ecranul lumina, negru insa si nu se intampla nimic. Sebi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 "s-a stricat", sunt de unică folosință. Poate mai are garanție, dacă nu mai are poate toca ceapă pe ea sau să mai cumpere încă una și pe asta să o țină de piese. Poate reușește să intre în recovery să facă un factory reset dar sunt șanse mai mari să se fi dezlipit ceva prin ea dacă a pus-o pe bord. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioan D. Posted November 15, 2015 Author Report Share Posted November 15, 2015 N-are garantie, nu cred ca s-a dezlipit in ea, ca a desfacut capacu si s-a uitat. Cum poate face factory reset? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts