candrei 3,219 Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 Aiurea e sa revii la facultate si sa incepi cu niste mecanica... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted January 4, 2016 Author Report Share Posted January 4, 2016 Si cu ce ai fi vrut sa incepi ? Quote Link to post Share on other sites
Alpe d'Huez 3,046 Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 Noi începeam cu mecanica fluidelor și cu studiul ciocnirilor.[emoji482] Innoxius, Sp1tfire, candrei and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 Mișto! Cu ceva mai lejer. Nu cu chineza în engleza. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 In sfarsit am vazut ce-i aia spital de stat ... Am fost singur , din incapatanarea de a incepe sa fiu independent , sa-mi aflu grupa de sange. Sunt trimis la camera 3 , camera 3 goala...astept , astept , mai intreb de doua ori la ce camera trebuie sa merg..pana la urma merg si astept acolo. Vine , intr-un final pe la 8:45(desi aveau program de la 7:30 pana pe la 10 , o doctora...imi da o foaie , ii spun eu de ce am venit si imi spune sa o completez..si dupa nu stiu daca am inteles eu gresit , dar imi spune sa ma duc jos sa achit... Caut pix , sa mor de vedeam vreo masuta in sala aia..cumva le-am vazut la un moment dat , merg in sala nr 3 , imi completeaza foaie , merg sa platesc jos si intr-un final ajung la camera 2 unde era un ingamfat de doctor. Zic eu..."astea se fac pe loc , nu? Se ia din deget..." Si el: "nu , vi poimaine cu chitanta la sala 19 si iti da rezultatele." Deeeeci: Asteptat ->sala 3-->hol pentru completare--> sala 3 --> casierie--> sala 2 pentru analize si mai astept si doua zile(am platit 32 lei) Pai nu era mai bine de mergeam eu la privati si-mi faceau grupa printr-o simpla picatura de sange din deget? Probabil ieseam si mai ieftin si nu ma incurcam cu atatea drumuri. That's it! I'm not gonna add a signature! Ohh..snap! Maverick and Innoxius 2 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted January 5, 2016 Author Report Share Posted January 5, 2016 E off-topic. Trebuia la fail-uri Scootch98, Maverick and Feri 3 Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Asa e peste tot, stai calm. Rar sa nu se întâmple asa ceva. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Scootch98 1 Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Am reușit și eu sa schimb cartela. Finally, 4g. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 N-am putut rezista tentatiei si mi-am luat 20 kg de boxa [emoji5] Sent from my LG G3-D855 DTTR, Alpe d'Huez, Gastarbeiter and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Nici eu n-am rezistat tentatiei..abonament la sala=3 luni. That's it! I'm not gonna add a signature! Ohh..snap! Innoxius 1 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted January 6, 2016 Author Report Share Posted January 6, 2016 Aha, stiam eu ca esti fan Sony, nu LG N-am putut rezista tentatiei si mi-am luat 20 kg de boxa [emoji5] Gastarbeiter 1 Quote Link to post Share on other sites
DTTR 5,045 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Am testat și eu ceva similar în 31.12.2015 la nașa acasă. Suna extrem de prost... Sent from my LG-V500 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Suna decent, dar nu e o scula pentru pretentiile unui audiofil. Pentru mine e o solutie de compromis. N-am mai vrut jde cabluri, jde boxe si alte aparate. Daca ai testat-o pe aia mai mica, de pe forumuri am citit si eu ca e cam varza, despre asta am citit lucruri un pic mai bune. Apropo, s-a lansat Netflix. Am instalat acum aplicatia pe Smart TV sa vedem ce ofera Netflix. Sent from my LG G3-D855 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted January 6, 2016 Author Report Share Posted January 6, 2016 Tocmai vroiam să postez anunțul și eu și să zic că pe harta lor nu apar cele 100+ de țări noi. Deci e și România? Quote Link to post Share on other sites
Liviu Roşca 3,244 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Testat, merge ok. Din păcate nu are limba română la subtitrări. Nu mă deranjează că doar e gratis prima lună dar după mă voi dezabona. Chiar dacă înțeleg destul de bine engleza, concentrarea pe engleză 2 ore mă obosește. Ce lansare e asta? Faptul că au deblocat ip-urile din niște țări? Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Da, mi-am facut eu cont acum. Prima luna e moca si nu iti ia banii decat dupa terminarea primei luni, deci poti renunta oricand fara sa dai un ban, dar evident e nevoie de card sau PayPal la crearea contului. Momentan vad ca subtitrari exista doar in engleza, dar pe mine nu ma deranjeaza asta. Sent from my LG G3-D855 Quote Link to post Share on other sites
pedro2767 917 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Tocmai vroiam să postez anunțul și eu și să zic că pe harta lor nu apar cele 100+ de țări noi. Deci e și România? Lansarea Netflix în România este probabilă în cursul anului viitor, în cadrul stategiei globale de extindere, dar nu în ianuarie 2016, așa cum au fost informațiile vehiculate în piața media săptămâna trecută, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanți ai companiei. http://www.mediafax.ro/cultura-media/netflix-in-romania-in-2016-dar-nu-la-inceputul-anului-14920993 Deci mai asteptam putin... Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 @pedro2767 Ce sa astepti? Fa-ti cont, merge deja. Sent from my LG G3-D855 pedro2767 1 Quote Link to post Share on other sites
DTTR 5,045 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Suna decent, dar nu e o scula pentru pretentiile unui audiofil. Pentru mine e o solutie de compromis. N-am mai vrut jde cabluri, jde boxe si alte aparate. Daca ai testat-o pe aia mai mica, de pe forumuri am citit si eu ca e cam varza, despre asta am citit lucruri un pic mai bune. Apropo, s-a lansat Netflix. Am instalat acum aplicatia pe Smart TV sa vedem ce ofera Netflix. Sent from my LG G3-D855 Am testat varianta cu două difuzoare cum ai tu unul...Nu știu dacă e mai mica sau mai mare... Sent from my LG-V500 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Liviu Roşca 3,244 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Gresia 1 - 0 Sticla temperată. Display-ul și touchscreen-ul sunt safe. pedro2767 and Andrei P. 2 Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Ai scapat ieftin, Liviu. @DTTR Boxa mea e Sony MCH-V7D, poate identifici ce model ai testat, chiar sunt curios. Probabil tot un MCH. Sent from my LG G3-D855 Liviu Roşca 1 Quote Link to post Share on other sites
DTTR 5,045 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Nu identific. Merg la nașa numai de ziua ei. Care pică în 31.12 în fiecare an. Și era adusă de un musafir. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Merge sa faci cont și apoi sa te retragi fără sa dai bani? As vrea și eu sa testez. Am venit ca sa postez aici. Ce fel de cont poți face? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Liviu Roşca 1 Quote Link to post Share on other sites
Liviu Roşca 3,244 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Mere. De 9 euro, de 10 și de 11 parcă. Quote Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Mulțam! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Sa vedem! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Cum schimb rezoluția în aplicație? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Pe pc am găsit. Dar nu pot muta subtitrarea în partea de jos. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Acu e jos. Ciudat. Nu am modificat nimic. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts