Clicky

Jump to content

Nextbit Robin-telefonul cu spatiu de stocare tip cloud


Recommended Posts

Robin, este un telefon cu sistem de operare Andorid care iti da posibilitatea de a avea stocare aproape nelimitata. Este un terminal produs de catre cei de la Nextbit, condus de catre Scott Croyle

Se pare nu se compara cu restul industriei de smartphon-uri de azi, dar Robin are cu siguranță legături cu aspectul de policarbonat solid al telefoanelor Nokia de odinioară, precum și culoarea și linii ascuțite ale telefoanelor HTC Desire (de Scott Croyle, designerul Nextbit-lui, este fost membru al HTC). Telefonul este plat pe toate părțile, fără a simți ascuțituri, și are doar câteva "înflorituri" de design subtile care il face iasă în evidență. Difuzoare duale flancheaza ecranul există o notificare LED pe marginea de sus a telefonului (astfel încât să poată fi văzută chiar și atunci când telefonul este cu fața în jos), și o serie de patru LED-uri de pe placa din spate indică o activitate cloud se întâmplă în sistemul de operare . Unele completări mai subtile sunt un senzor de amprentă digitală în butonul de pornire lateral, și un port USB-C pe partea de jos pentru încărcare.

La interior vei primi o multimede asemenea - luând în considerare în special prețul( $ 399). Robin are un procesor Snapdragon 808, memorie amplă de 32GB decenta de stocare, un ecran 5.2-inch 1080p, o baterie de 2680 mAh, camera 13MP, și alte câteva beneficii care ar fi :încărcare rapidă, NFC si o camera bliț în două tonuri.

 

 

Dar aceasta nu este un fel de sistem de tip "push", Robin întotdeauna va face copii de rezervă în scopuri de optimizare - ceea ce înseamnă, dacă nu ați atins o aplicație în câteva luni, (dar aveți datele personale) acestea vor fi mutatate in cloud atunci cand telefonul este conectat la o retea Wi-fi, sau atunci cand telefonul este la incarcat.

Specificatii:

 

 

Ecran IPS cu o diagonala de 5.2" cu o rezolutie 1080p; Procesor: Qualcomm Snapdragon 808 de tip hexa-core, 3GB RAM, 32GB memorie interna; Sistem de operare: Android 5.0 Lollipop,(dar deja se vehiculeaza ca se va introduce Android 6.0); Baterie de 2680mAh; Camera: 13MP. Acesta dispune si de incarcare rapida, NFC, un blitz de tip dual si doua difuzoare stereo frontale.

 

Robin, este disponibil in America, la un pret de 399$. Lansare va avea loc in luna Februarie a anului viitor, el putand deja fi disponibil la precomanda.

 

post-15063-0-24816700-1445553383_thumb.jpg

 

sursa1

 

sursa2

Edited by Arsinel Alexandru
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use