Clicky

Jump to content

Recommended Posts

    Cum piața  smartphone-uri e din ce în ce mai saturatata de zeci de producători în căutarea de a face un profit, nu este  întotdeauna rentabil pentru noi companii să se alăture în luptă. Site-ul social media Weibo din China face aluzie la posibila intrarea Pepsi în industria tech.       

 

   Contul oficial Pepsi Weibo postat o imagine oarecum misterios această dimineață, oferind logo-ul său urmată de cuvintele "Pepsi Phone".Din moment ce acest post a fost limitat la filiala din China a companiei, este posibil ca telefonul Pepsi va rămâne un proiect care nu se stie daca va fi dus la bun sfarsit.

   Acesta ar putea rula Andoid 5.1, va avea un ecran de 5.5" full HD (1920x1080), 2GB ram, un procesor octa-core tactat la 1,7GHz, o baterie de 3000mAh si o camera de 13mpx. Acesta din urmă este o mișcare pe care le-am văzut alte marci (cum ar fi Kodak) încercare în trecut, unul care produce aproape întotdeauna rezultate destul de îngrozitoare. Pretul de lansare ar putea fi de 1299 yeni (aproximativ 205$).

 PepsiCo Inc a declarat pentru Reuters telefonul este real, dar că societatea va avea doar brandul. O altă companie va produce telefonul.

 

sursa1

 

sursa2

 

  post-15063-0-74981200-1444682558_thumb.png

Edited by Arsinel Alexandru
Link to post
Share on other sites

Oare vor fi mai bune decat Z5-urile? Te vei putea baga intr-un bazin cu Cola sa faci poze? Sau vor fi rezistente doar la dusurile cu Cola? Parca vad un clip cu raposatul careia i-a cazut nasul: "Cola-splash-proof yeaaaah" :D

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use