Innoxius 22,345 Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Vad ca toata lumea vorbeste, deocamdata, la comun despre cele doua, asa ca facem si noi la fel. In Europe, Deutsche Telekom will carry the Lumia 950 and Lumia 950 XL, and we’ll have more to share about other carriers shortly. http://wmpoweruser.com/microsoft-confirms-that-lumia-950xl-us-carrier-exclusivity-was-their-idea/ Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted October 9, 2015 Author Report Share Posted October 9, 2015 Si totusi, @Deio poate deschide sampania Surface Pen support may still be coming to the Lumia 950 XL Scootch98 1 Quote Link to post Share on other sites
Liviu Roşca 3,244 Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Se laudau cu asta la evenimentul de lansare, n-ai cum sa faci cea mai folosita suita de office, sa oferi licenta pe telefon si sa uiti detaliul unui stilus. Mai ales in contextul in care Apple au scos si ei pe piata asa ceva. Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Daaaaaa. Atunci il vreau. Numai sa gasesc banuti pentru el ca daca e adevarat, mi-l iau eu cumva. Cu ecranul acela mare si atata putere in el, striga dupa un pix. Numai sa aibe ecranul activ, altfel din "software" e imposibil. Totusi, nu pot sa nu remarc lipsa prezentarii lui. Adica daca eram eu Panos Panay, il tineam in dinti toata prezentarea si il fluturam prin fata fanilor Apple, ca sigur erau o droaie prin sala. Ca anul trecut cand Panos prezenta Surface Pro 3 si prin sala era plin de Mac-uri Air De fapt, va fi cu un totul nou dispozitiv: Surface Phone, de care vorbeam acum cateva luni. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted October 9, 2015 Author Report Share Posted October 9, 2015 A facut la un moment un apropos la pencil, dar izbucnise sala in râs si nu am reusit sa inteleg exact ce zicea. Probabil ecranul e cel care trebuie si nu or fi terminat implementarea software, sa faca si demo. In utlima vreme, din ce am citit, au tot scos build-uri si le-au retras. S-au grabit sa-l faca cat de cat prezentabil, dar W10M inca nu e gata de RTM. Oricum, probabil va avea aceeasi functionalitate ca pe Surface. Sters cu "guma", lansat Cortana, lansat OneNote si celelalte. Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Ii lipsesc gesturi, ca la Surface. Asta pentru ca Windows nu are implementat asa ceva din design. Pacat pentru ca si ca sistem operare desktop, pixul ar avea un avantaj mai mare ca un mouse, este mai precis si poti si scrie cu mana si desena fara probleme. Pentru jocuri mentii mouse-ul, dar orice aplicatie poate fi controlata mai precis cu un pix, am testat eu asta si pe Surface nu folosesc mouse deloc. Fara pix e degeaba tableta. Inutila ca touch intr-un sistem operare desktop unde ai nevoie de tastatura reala si mouse. Iar telefonul, ar putea sa fie o completare la tableta si sa poata imparti acelasi pix. Singurul dezavantaj ar fi ca nu il poti introduce in telefon, dar oricum ai pix la tableta asa ca poti folosi simultan cele doua ecrane cu un singur pix. Prevad aici un fel de Extended Desktop la telefon, daca ar fi destepti cum vad eu situatia, ar lega cele doua dispozitive in timp real. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted October 9, 2015 Author Report Share Posted October 9, 2015 Continuum are doua variante: display mirroring (ai doar un monitor mai mare pentru telefon) sau transformarea telefonului in desktop (ce au prezentat ei pe scena). Tu la ce te referi ? daca ar fi destepti cum vad eu situatia, ar lega cele doua dispozitive in timp real. Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Continuum e interesant, dar ai nevoie de Docking si nu il poti lega de Surface, ci doar de un monitor. Mi-ar place sa pot lega si utiliza simultan tableta si un viitor telefon Surface Phone, sa pot comuta de pe unul pe celalalt dispozitiv. Sau iar visez cu ochii deschisi. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted October 9, 2015 Author Report Share Posted October 9, 2015 A, inca ceva deosebit de foarte super important. Cel putin pentru mine. Cititorul de iris merge si prin ochelari. In plus, e bine sa fie cat mai intuneric. Practic cititorul este o camera, care mai are langa ea "tunul" cu IR. In telefon nu se stocheaza imaginea irisului, ci o suma de control. Cand vrei sa te reautentifici, la scanarea curenta se calculeaza tot suma de control, care se compara cu cea stocata in telefon. Ei zic ca nu se stocheaza si nici nu se transmite imaginea irisului. Tot ei zic ca nu poate fi pacalit cu o imagine de inalta definitie a irisului. Si ca irisul e chiar diferit pentru oricine, spre deosebire de amprente. Deci chestia cu iris e mai de incredere decat aia cu amprente. Oricum, Windows Hello (sistemul de autentificare biometrica) va sti in final (acum e beta) iris, amprente si recunoastere faciala. Dar are ca backup tot batranul PIN Continuum e interesant, dar ai nevoie de Docking si nu il poti lega de Surface, ci doar de un monitor. Mi-ar place sa pot lega si utiliza simultan tableta si un viitor telefon Surface Phone, sa pot comuta de pe unul pe celalalt dispozitiv. Sau iar visez cu ochii deschisi. Adica asa cum muti ferestrele aplicatiilor intre doua monitoare sa poti avea doua "calculatoare" care lucreaza impreuna ? Ca la calculul distribuit ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 Da, ceva de genul. Si beinteles sa ai tranzitie intre cele doua dispozitive. In principiu, cu 365 si OneDrive, cam poti face simultan multe lucruri. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted October 10, 2015 Author Report Share Posted October 10, 2015 Lumia 950 and 950 XL Glance screen will support colour background photos A mai fost ceva de genul pe Symbian, facea poza din puncte colorate, parea ca e compusa din LED-uri. Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Ca pe HTC One M8 cu dot view, nu? Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted October 10, 2015 Author Report Share Posted October 10, 2015 Nu, mult mai mici. Nokia Sleeping Screen îi zicea la aplicație. Asa aratau http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/18035_How_to_put_your_own_photos_on_.php Scootch98 1 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted November 2, 2015 Author Report Share Posted November 2, 2015 Pretul corect pentru Lumia 950 Dual-SIM: 505 euro. Quote Link to post Share on other sites
Gastarbeiter 1,707 Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Nu-i cam scump, pentru un wp? Sent from my iPlaca using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted November 2, 2015 Author Report Share Posted November 2, 2015 Nu. Ca e WM Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Nu-i prea scump, ca taie saptamanal cate 50 de euro din pret [emoji23] Sent from my LG G3-D855 Kali, Andrei P. and Innoxius 3 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted November 2, 2015 Author Report Share Posted November 2, 2015 Si idem pentru XL, inclusiv dock-ul minune 605 euro Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Ce mai stai? Scoate banii, sa ne laudam si noi ca seful de bloc are ultimul telefon de la Microsoft. Sent from my LG G3-D855 Innoxius and Gastarbeiter 2 Quote Link to post Share on other sites
Gastarbeiter 1,707 Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Eu cre'ca am ramas mult in urma cu seria asta lumia... Sent from my iPlaca using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted November 2, 2015 Author Report Share Posted November 2, 2015 Voi nu intelegi ca sunt sarac ? Si nici ajutor de somaj nu am, ca altii, ca sa pot sa imi permit Sp1tfire and candrei 2 Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Tre sa vorbesc cu Erwin sa facem o cheta La urmatorul concurs sa dam un Lumia Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Voi nu intelegi ca sunt sarac ? Si nici ajutor de somaj nu am, ca altii, ca sa pot sa imi permit Bine, daca esti sarac, ia-ti LG V10 de la quick, ca-i ieftin [emoji23] Sent from my LG G3-D855 Innoxius, Scootch98 and Gastarbeiter 3 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted November 9, 2015 Author Report Share Posted November 9, 2015 Apropos de discutia cu reclamele aiurea, primesc asta pe site si zic, ia sa vezi ce misto fac eu de MS, ca doar nu exista magazin RO si sigur ala italian nu livreaza in RO. Teapa, pana la momentul platii nu a avut nici o problema cu livrare in RO. Livrare normala 5-7 zile. S.Silvan 1 Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Bai, ce om! Si eu care asteptam ca finalul sa fie: astept telefonul in 5 zile. [emoji51] Sent from my LG G3-D855 Denis Bogdan and Innoxius 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts