Nicole Ionescu 1 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Buna seara, imi cer scuze daca repet poate o intrebare pusa si in alte topicuri,dar am cautat si nu am gasit...as vrea sa imi souneti si mie o aplicatie buna pentru a transforma melodiile clasice in ringtonuri.Eu am avut instatalata aplicatia you2mp3 dar nu am mai gasit-o acum in magazin play. Se poate o recomandare? Multumesc frumos! Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Daca te referi la o aplicatie cu care sa tai o bucata dintr-o melodie, poti folosi Ringdroid. O gasesti in Google Play. Sent from my LG G3-D855 samyjuanito, pedro2767 and Razvann 3 Quote Link to post Share on other sites
Liviu Roşca 3,244 Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Eu nu folosesc o aplicație pentru a tăia fișierul, folosesc aplicația Zedge care are câteva sute de mii de sonerii. Feri, pedro2767 and samyjuanito 3 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Mutat la aplicatii. Quote Link to post Share on other sites
Nicole Ionescu 1 Posted September 1, 2015 Author Report Share Posted September 1, 2015 Am descarcat zedge.Multumesc frumos! Quote Link to post Share on other sites
Nicole Ionescu 1 Posted September 1, 2015 Author Report Share Posted September 1, 2015 Mai o singura intrebare...inainte sa fac resoftarea stiu ca aveam o optiune care in momentul in care setam melodia ca ringtone aveam posibilitatea sa aleg daca vreau sa fie de la inceput melodia sau nu.Ma puteti ajuta sa descopar iar optiunea respectiva? Va multumesc! Quote Link to post Share on other sites
Razvann 555 Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 In primul rand, ce telefon ai? Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Galaxy alpha are cu kitkat , deci meniu de S5. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Nicole Ionescu 1 Posted September 1, 2015 Author Report Share Posted September 1, 2015 Samsung Alpha Este prima oara cand folosesc samsung si nu prea cunosc prea multe despre android Quote Link to post Share on other sites
Liviu Roşca 3,244 Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Nu știu cum stă treaba cu opțiunea dar în google play sunt programe care "decupează" fisierul mp3 cum vrei apoi salvezi fișierul și-l setezi ton de apel. Un program de genul aste acesta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atomic.apps.ringtone.cutter În principiu pentru Android (și iOS dar n-am testat) există minim o aplicație pentru orice ți-ar trece prin cap să faci pe un telefon. Mai au să facă mâncare și să ducă pruncu' la grădiniță. Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Mai au să facă mâncare și să ducă pruncu' la grădiniță. Aplicatia asta o astept si eu de mult [emoji53] Sent from my LG G3-D855 Innoxius, DTTR and Liviu Roşca 3 Quote Link to post Share on other sites
DTTR 5,045 Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Încercați "soacra 1.0" sau versiunile următoare. La mine a venit la pachet cu "nevasta 1.0". Q: Is this beef? A: Of horse! Feri, Liviu Roşca and Innoxius 3 Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Nu, multumesc. I-am taiat permisiunile aplicatiei Soacra v1.0, pentru ca erau prea intruzive [emoji16] Sent from my LG G3-D855 Liviu Roşca, Innoxius and Feri 3 Quote Link to post Share on other sites
Nicole Ionescu 1 Posted September 2, 2015 Author Report Share Posted September 2, 2015 Va multumesc frumos dar prunc nu am,soacra nici atat deci nu am nevoie de aplicatiile astea vroiam doar sa stiu daca mai exista optiunea aia(si daca da,cum se numeste) pentru a pune melodia pentru ringtone sa se auda tare de la inceput si nu crescendo Va multumesc! Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Tu intrebai daca poti seta melodia de la inceput sau de la un anumit moment al ei. Optiunea asta cred ca era in aplicatia pe care nu o mai gasesti, nu cred ca era optiune din telefon. Acum ai intrebat de volum. Pentru volum maxim din prima, incearca aplicatia asta si vezi daca functioneaza: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shumoapp.disableincreasingring Sent from my LG G3-D855 Quote Link to post Share on other sites
Nicole Ionescu 1 Posted September 2, 2015 Author Report Share Posted September 2, 2015 Functioneaza.Multumesc frumos! DTTR 1 Quote Link to post Share on other sites
DTTR 5,045 Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 actualul meu ringtone la telefonul de serviciu.... https://youtu.be/Kkae8mqWv7o?t=4m41s Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts