Feri 8,203 Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 @mirela, Nu mai posta în diferite topicuri mesajul tău. Prima postare l-am șters. Rămâne doar asta. Și da, sunt telefoane la care se poate folosi slotul SD și pentru al doilea SIM. Un exemplu ce îmi vine repede în minte este Huawei P8 Lite. Sent from my LG G3 Quote Link to post Share on other sites
mirela 8 Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 @mirela, Nu mai posta în diferite topicuri mesajul tău. Prima postare l-am șters. Rămâne doar asta. Și da, sunt telefoane la care se poate folosi slotul SD și pentru al doilea SIM. Un exemplu ce îmi vine repede în minte este Huawei P8 Lite. Sent from my LG G3 Multumesc, sunt astfel de telefoane, da. Ma intereseaza daca pot avea in telefon simultan doua simuri si un SD card. Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 În ăla nu Ori ai două SIM-uri, ori un SIM și un SD Card. Sent from my LG G3 Quote Link to post Share on other sites
mirela 8 Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 (edited) Si ce parere aveti, va rog, despre telefoanele cu bateria built-in? Edited September 15, 2015 by Feri Scos citat Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Personal nu le agreez. PS. Nu cita mesajul anterior. Sent from my LG G3 Quote Link to post Share on other sites
MMarius 125 Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Daca nu ai de gand sa iti iei o baterie secundara, atunci nu vad ce probleme ai avea cu telefoane cu baterie neilaturabila. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts