Clicky

Jump to content

Am o intrebare legata de un magazin online.


Recommended Posts

  • 2 years later...
On 24.06.2015 at 21:29, Robertt said:

A cumparat cineva din acest magazin online http://ro.mobileshop.eu/?Stiti cumva daca sunt seriosi?  Vreau sa imi achizitionez un samsung galaxy s6 si la acest magazin are un pret foarte bun.

În data de 16.11.2017, de pe magazinul online mobileshop.eu (https://ro.mobileshop.eu) am lansat o comanda pentru cumpararea unui smartwatch marca Samsung Gear Sport, la pretul de 296 lei (poza 1).

Imediat, am primit un email de confirmare a comenzii din data de 16.11.2017, nr. 73133, gata de livrare (deci produsul era pe stoc), dar cu o suma exprimata in moneda Euro, in valoare de 296 Euro, plata urmand sa se efectueze la livrare.

Am fost surprins atat de ordinul de marime al sumei - de 296 euro, cu mult sub pretul initial din poza 1, cat si de modul in sine de exprimare – in Euro, moneda nationala si platile efectuandu-se in Romania, in acest gen de comert, in Lei. De altfel, mi-am si pus problema cum ii voi achita acesti euro catre curier, cat si inexistenta unei minime referiri/ informari privind cursul de schimb.

Dar, in fine, nu puteam fi de acord cu suma finala ceruta, fapt pentru care m-am, adresat telefonic unei operatoare si i-am exprimat dorinta mea ca firma sa se tina de cuvant, sa nu furnizeze informatii false clientului si SA LIVREZE PRODUSUL LA PRETUL AFISAT INITIAL PE SITE si la care s-a efectuat comanda, respectiv 296 Lei .

Fata de acest dialog, cei de la firma (ora 13.46) MI-AU ANULAT , FARA VOINTA  MEA, comanda plasata, pentru ca si-au dat seama ca au gresit. Ulterior, desi primisem un mesaj ca pachetul este gata de expeditie, mi-au comunicat ca produsul nu mai este pe stoc, fapt pe care il consider neadevarat. In fapt, pentru a nu expedia produsul au preferat sa insereze pe site mentiunea “stoc epuizat”, tocmai pentru a nu fi in pierdere.

1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use