Cristi Craciun Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Buna ziua, dupa cum se vede si in titlu, am o problema cu ceea ce priveste securitatea Note 3-ului meu. Recent i-am dat un factory reset tot din cauza de fata si anume: Pur si simplu nu pot sa mai setez deblocarea ecranului prin glisare/semnatura/niciuna si sincer nu imi dau seama de ce. Se vede si in imaginea atasata faptul ca aceste optiuni sunt blocate, si textul zice asa :" Dezactivat de administrator, de politica de criptare sau de spatiul de stocare al acreditarilor". Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. De cateva zile i-am dat reset tot din cauza asta. Va multumesc anticipa! Stima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 În setări - securitate - administrator dispozitiv, ce opțiuni ai? Sent from my LG G3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Craciun Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 sunt bifate urmatoarele: Screen Off and Lock - blocheaza ecranul din o scuratura de pe ecran Manager dispozitiv Android S Voice Email sunt bifate urmatoarele: Screen Off and Lock - blocheaza ecranul din o scuratura de pe ecran Manager dispozitiv Android S Voice Email Mai am o mica problema pe care am observat-o recent. Uneori suna telefonul, raspund, se inchide ecranul in timpul apelului, iar cand il iau de la ureche sa inchid, aprinderea ecranului are o intarziere de 1-1,5 sec. Mai mare decat normal. Se poate o solutie ? Multumesc Mai am o mica problema pe care am observat-o recent. Uneori suna telefonul, raspund, se inchide ecranul in timpul apelului, iar cand il iau de la ureche sa inchid, aprinderea ecranului are o intarziere de 1-1,5 sec. Mai mare decat normal. Se poate o solutie ? Multumesc Mai am o mica problema pe care am observat-o recent. Uneori suna telefonul, raspund, se inchide ecranul in timpul apelului, iar cand il iau de la ureche sa inchid, aprinderea ecranului are o intarziere de 1-1,5 sec. Mai mare decat normal. Se poate o solutie ? Multumesc Mai am o mica problema pe care am observat-o recent. Uneori suna telefonul, raspund, se inchide ecranul in timpul apelului, iar cand il iau de la ureche sa inchid, aprinderea ecranului are o intarziere de 1-1,5 sec. Mai mare decat normal. Se poate o solutie ? Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Craciun Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 Debifat de la securitate si dezinstalat. Problema e la fel. Ma gandesc sa nu fie din cauza mailului, folosesc o adresa de Outlook Exchange pentru o companie de stat. Politica de securitate a serverului sa nu ma lase sa modific securizarea ecranului ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Craciun Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 Pana la Lollipop cand adaugam adresa de mail imi cerea sa imi protejez blocarea ecranului cu parola dar pe urma puteam fara probleme sa selectez doar glisarea. Dupa update nu a mai cerut sa imi protejez blocarea ecranului, dar se pare ca nu ma mai lasa sa modific securizarea. Am sters contul pentru a testa, dar e la fel. Am dezactivat toate aplicatiile care erau acolo. E la fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Vin ajutoare ! @Denis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Bogdan Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Am avut și eu această problemă pe M8. Am șters acreditările și a revenit la normal. Sent from HTC One M8 Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Craciun Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 Perfect. Sters acreditarile si a revenit. O intrebare ar fi, cu ce afecteaza faptul ca am sters acreditarile ? Multumesc @DenisBogdan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Bogdan Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 (edited) Pentru puțin. Sincer, nu știu. Dar nu am avut nicio problema din cauza asta. Sent from HTC One M8 Edited June 24, 2015 by Denis Bogdan Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Craciun Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 Ma bucur sa aud asta. Inca o data multumesc frumos si inca o data m-ati salvat. O seara frumoasa! Denis Bogdan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts