Clicky

Jump to content
Razvann

Aplicația Quikk

Recommended Posts

Am văzut un articol pe un site romanesc despre aceasta aplicatie. Ar fi culmea ca la un abonament de 20 de euro sa mă uit la 1,2 euro (ca idee) cat ar oferii aceasta aplicatie cica, dar nu strica niciodată un ban în plus...deși nu mă aștept ca banii sa cada din cer niciodată în ziua de azi :)).

 

Eram mai mult curios dacă a încercat o careva sau sa o fac cunoscuta sa nu cada si altii in capcana lor.. adica cer datele personale si codul de client daca esti abonat. Nu inteleg cum ti.ar reduce cei de la Orange abonamentul ca ai primit tu 1 euro ca te ai uitat la niște reclame si ai dat un feedback.

 

Stiu si prostiile de pe Facebook cu like, share, ca va dam anumit telefon..ca sunt vrajeala, dar pana acum pacaleala asta cu reclamele nu am vazut.o asa ca de asta m.am gandit sa va intreb pe voi ce parere aveti :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pff, CNP, adresa, date de identificare a abonamentului. No shit, Sherlock. Adica pot sa-ti taie sau sa-ti modifice abonamentul cand vor ei cu datele astea. Ca sa nu mai vorbim de alte chestii pe care le pot face.

 

Sent from my LG G3-D855

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu n-am problema asta. Pe WP nu e :D

 

M-am uitat pe  termeni si conditii. Quikk astia sunt o alta forma, cei drept mai frumoasa si mai impopotonata, a sistemului "Faci bani de acasa, din fata calculatorului, cand vrei".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca citesti review-urile din Play, realizezi ca in principiu e doar o aplicatie pentru "data mining", sa poata sa voteze Dragnea la referendum cu datele tale Reclamele sunt putine la distanta de luni de zile si e greu sa atingi tinta de x dolari impusa pentru a iti da ei banii.

 

Sent from my LG G3-D855

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use