B.Gabriel 3 Report post Posted June 13, 2015 (edited) Poate cu totii ne-am saturat de interfata originala de la telefon, sau daca nu, macar ne-am plictisit de ea. Cel putin, eu m-am plictisit de launcher-ul Allview, asa ca am incercat mai multe launchere, iar acum folosesc Launcher-ul Nova, care este un launcher super, dar acum vreau sa va cer si voua niste pareri. Mai am in telefon si S Launcher, dar nu mi-au placut iconitele, asa ca mi-am luat un Icon pack, dar totusi, inca sunt indecis ce launcher sa folosesc. Mie unul, imi place mai mult Nova, mai ales dupa update-uri, pentru ca mai demult, nu-mi placea deloc Oricum, vreau sa va cer si voua recomandari despre alte launchere, ce launchere folositi voi, si care launcher sa folosesc si eu. Sa raman tot cu Nova? Edited June 13, 2015 by B.Gabriel Share this post Link to post Share on other sites
candrei 3,219 Report post Posted June 13, 2015 Nova. Share this post Link to post Share on other sites
Andrei P. 2,918 Report post Posted June 13, 2015 Este deja un topic pentru asta. Eu zic sa cauți înainte sa postezi. Ä‚sta ar trebui șters. 1 Innoxius reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Scootch98 2,448 Report post Posted June 13, 2015 Eu foloseac Google launcher cu interfata de android M. Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 22,005 Report post Posted June 14, 2015 @B.Gabriel In primul rand ca e deschis la Generale. Poate vrei sa ma convingi sa-mi pun si eu Nova pe WP. In al doilea rand, asa cum spunea colegul, o simpla cautare te ducea, pe a doua pagina, la subiectul acesta. Care, dupa cum vezi, e deschis la Aplicatii Android. Bafta. Se inchide. Share this post Link to post Share on other sites