Clicky

Jump to content

Mâncare, poze și sfaturi


Recommended Posts

  • Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mancare fara nume, ca nu stiu cum sa-i zic. Se pleaca in concediu prin tara Din Bucuresti se cumpara o tava Delimano, la oferta -50% Din zona Fagarasului se cumpara cartofi la sa

Tocmai ce am cumpărat domeniul bucatardeduminica.ro   ---   Haioșe cu magiun!         Sent from my iPhone using Tapatalk

Hai că de mult n-am postat pe aici! Plăcinte cu carne ca la Hortobágy (Ungaria).  Toate încep cu un bogracioș (un soi de păpricaș la ceaun). După ce e gata, carnea se macin

Posted Images

Oricum, pozele vor ramane in telefon. Le pot pune si luni. Mai ales ca, in zona unde ma duc, net-ul pe mobil e la fel de greu de gasit ca zimbrii din Romania. [emoji23]

 

Sent from my LG G3-D855

Link to post
Share on other sites

OK, de miercuri pana duminica primesti suspend :D

Oi fi tu administrator de bloc, dar când este vorba de mâncare.....deblochez orice ;)

 

Sent from my LG G3

Oricum, pozele vor ramane in telefon. Le pot pune si luni. Mai ales ca, in zona unde ma duc, net-ul pe mobil e la fel de greu de gasit ca zimbrii din Romania. [emoji23]

 

Sent from my LG G3-D855

Îmi dai pe pm ;)

Să vedem ce face asociația de locatari.....

 

Sent from my LG G3

Link to post
Share on other sites
  • 5 weeks later...

Mi-ati plans de mila ca stau pe caldurile astea sa coc vinete in bucatarie. Sa vedeti ce o sa-mi plangeti de mila acum (cine da like, inseamna ca se bucura, decai il sterg din lista de prieteni): de peste 30 de ani de cand bucataresc, nu mi s-a inamplat niciodata, dar niciodata ca absolut toate vinetele sa fie in asa hal de amare ca nu mi-a trecut gustul nici dupa 30 de minute. Si erau singurele 12 vinete cumparabile in piata. Cred ca o sa ajungem ca amaratii aia cu barcile pe tarmurile Italiei daca mai tine mult seceta asta.

Link to post
Share on other sites

In apa rece le bag intotdeauna (se albesc mai fain). Asa le curat, sub apa. Si oricum, am gustat de sare abia pe la jumatate. Nu cred ca, la cat erau de amare toate, mai faceam ceva. Iti zic, niciodata nu am intalnit asta. Hai, una, maxim doua amara (dar nu in halul asta) sau iute, dar nu 12. Si aratau foarte bine. Un singur lucru era diferit, partea verde (ca frunza) de la coada era uscata. M-am documentat si n-am gasit nimic legat de seceta. Legat de seceta ar fi trebuit sa fie iuti, nu amare. Amare cica sunt "din nastere", iuteala o primesc functie de conditii sau daca sunt tinute prea mult pe vrej dupa ce s-au copt. Ori, la ce penurie de vinete e in piata, nu cred ca cineva care traieste din ce produce ar uita sa culeaga ceva.


Sa vad ce-mi aduce nepoata din Oltenia, poate acolo sunt mai OK. Ca e a doua tura pe anul asta, prima nu s-a albit si nici gust nu a prea avut.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Azi m.a lăsat bucătaru sa fac mâncare scumpa din meniu pt clienti..

Am avut cerere mare de cotlet de porc cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi..pacat ca nu ma lasa sefu sa fac si ceva sos tzatziki..ar fi mult mai bun

Am invatat sa fac si Penne..de toate felurile..piept de pui la grătar cu sos de ciuperci si orez cu legume..

post-11625-0-98245400-1438790627_thumb.jpg

Asa se fac pennele milanese..

Desigur..io le.am facut :))

post-11625-0-43414400-1438790659_thumb.jpg

Si peptu..post-11625-0-59507700-1438790729_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use