Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Ca tot avem topicuri pe diverse teme, de ce sa nu avem si pe tema.....bricolajului. Sigur fiecare dintre voi are o bormasina, flex, fierestrau pendular....etc, am zis ca este bine daca putem sa dam niste sfaturi privind utilizarea/achizitia lor.

Incep eu cu un produs achizitionat astazi, este vorba de un pistol de vopsit electric Bosch PFS55. L-am cumparat de la Dedeman cu 289 lei si am primit cadou o masca de fata si o galeata de vopsea lavabila.

Acest pistol se incadreaza in clasa hobby spre semiprofesional, este ideal pt vopsit/lacuit si chiar daca scrie ca nu este bun pt a vopsi cu vopsea lavabila, am vazut destui utilizatori care l-au folosit si pt acest lucru. Daca aveti sfaturi pt folosirea acestui pistol de vopsit rog sa le impartasiti si pe aici.

20150517_154605.jpg

20150517_154623.jpg

Link to post
Share on other sites

Din proprie experiență. Vopsește întâi scânduri și lasă le la uscat ca sa vezi dacă iese ce dorești apoi tine minte cum ai folosit dozatorul ptr pulverizare :)

 

Sent from my SM-N910C

Link to post
Share on other sites

Am curent trifazic acasă, bunicu a avut atelier de tâmplărie însă cu vârsta s-a săturat să tot înghită praf și nu mai lucrează decât pentru prieteni. Am multe unelte rămase (rindele, dălți, burghie, ciocane, fierăstraie, etc) cât și mașină de tâmplărie cu grosime, pânze de făcut canturile acelea cu model la uși/geamuri, bormasină de banc, polizor, slaif, etc. Astea la 380 de v, la 220 am alt rând de scule. :))

Compresor am tot la 380 de V făcut dintr-o butelie de gpl (normală nu toroidală), un compresor în 2 pistoane si motor de 2-3 kw parcă. Săptămâna asta l-am terminat, aveam unul vechi, ruginit, sudat cam prost. Îl porneam într-o încăpere și fugeam. Când era de oprit îl opream din întrerupătorul general de sub contor. Avea valvă și nu prea refula la 7 atmosfere. :))

În altă ordine de idei, cine are de făcut ceva și e din zona Râmnicului/Buzău, vă aștept. :D

Link to post
Share on other sites

Eu unul personal mă declar mulțumit de achiziție, am vopsit azi poarta de la casă și a ieșit super ok.

Recomand acest pistol de vopsit.

Chiar dacă în manual recomandarea de diluție este de 10%, recomand diluție de 15-20%.

 

Sent from my LG G3

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use