Clicky

Jump to content
ByeBye

Intrebare Firmware for GT-I9505 Galaxy S4 LTE

Recommended Posts

Salut, inainte sa apara update-ul de la samsung pe galaxy S4 (GT-I9505) am instalat un custom os cu android 5. Am vazut pe site-ul http://www.sammobile.com/firmwares/ca a aparut versiunea 5.0.1 pentru galaxy s4. Am descarcat-o si am instalat android 5.0.1. Am observat niste probleme la redarea video. Spre exemplu YouTube, merge cat merge apoi imaginea se blocheaza dar sunetul inca merge. Nu este de la net. Asa imi face si pe Twitch, si pe chrome si pe Facebook. Este posibil sa nu fi instalat versiunea buna? Am vazut ca in romania exista 2 versiuni de lolipop disponibile una pentru Romania si una pentru Romania (Black Edition). Care este diferenta dintre cele doua? Am mai vazut si versiune pentru Cosmote,Vodafone si Orange. Telefonul este luat la abonament la Cosmote (Telekom). Am luat versiunea Romania. Trebuia sa iau cea pentru Cosmote? sau aia Romania (Black Edition)?

Edited by ByeBye

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai I9505 , nu instala pt Black , desi poate s-ar potrivi...cred ca are schimbat doar pachetul cu wallpapere si alta tema.

Dar instaleaza pentru i9505 , modelul tau.

Din cate stiu Black edition e I9506.

Edited by Scootch98

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu , am gresit eu:

Modelul european , cu Snapdragon (adica quad) e I9500.

Modelul Black edition este I9505(tot quad)-I9505

Aveti grija cu SH-urile , sunt tot felul de modele , e un model de Galaxy s4 cu Snapdragon 800 , e mai bun deat S600 , dar aveti grija ce firmware flash-uiti , sa fie pentru modelul vostru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adica ..viata mea a fost o minciuna pana in acest moment? Off , fie cum o fi , dar in functie de ce varianta are fiecare , sa-si puna versiunea corecta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use