Clicky

Jump to content

Probleme cu telefoane Allview


Recommended Posts

Ce pot sa zic, sunt foarte multumit de memoria, procesorul si toata partea fizica a telefonului, ca doar d-aia l-am cumparat, pentru specificatii,  cat si de soft, dar problema este alta. NU SUNT FIABILE !

am luat doua telefoane pentru mine si pentru sotia mea si nici n-am dat prima rata la ele ca s-au stricat ambele la inceput de an (2015) desi service-ul este de 15 zile calendarstice telefonulmeu a plecat de la mine pe 8.01 si s-a intors pe 30.01.2015. Am zis ca nah, se intampla, sunt noi, n-au rodajul facut, etc. Nici n-am apucat sa ma bucur de el 10 zile ca ce crezi, s-a stricat iar ! evident l-am trimis in service. Apoi s-a stricat iar si al sotiei. In pus mai prezinta si urme unde a fost umblat... 

 

Este o intreaga aventura cu telefoanele allview. Am achizitionat doua Allview X1 Soul Black de care sunt foarte multumit .. cand merg. Pana acum s-au stricat in fiecare luna, chiar cate doua pe luna. Ce pot sa spun, in rest sunt foarte fericit pentru acchizitie :))

 

Fratilor, am zis ca e bine cu telefoane romanesti, ca e service-ul aproape, ca ajutam PIB-ul, ca o sa fie bine sa nu fie rau, etc, dar mai bine-ti bagi-ti dai cu tesla-n locul ala drag.. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Am si eu un viper s in grădina nevestei, o porcarie de telefon, dar la banutii la care l-am luat era aproate moca.

 

 

Sent from my iPlaca using Tapatalk

L.E. De fapt viper i e modelul...

Edited by Gastarbeiter
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Am si eu un allview micut A4You , sa stricat odata si l-am dus la service nu a durat decat o saptamana si l-am primit inapoi ,fara probleme de atunci. Si tata are un x1 soul care nu are problema doar ca bateria se duce cam repede.

 

Conteaza hardware ka un smartphone dar daca software e praf atunci nu ai ce face, cei de la allview mai au de lucrat la soft. Parerea mea.

Edited by C. Denis Ionut
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Am cumpărat de curând un telefon AllView, model P4 Life, și am constatat o manifestare supărătoare:

Declanșarea unui "memento" programat în aplicația "CALENDAR" determină activarea display-ului și afișarea acestuia pe ecranul de blocare. Partea proastă este că DISPLAY-ul RÄ‚MÂNE APRINS, iar rutina de PLASARE AUTOMATÄ‚ ÎN STAND-BY DUPÄ‚ TIMPUL SETAT NU MAI FUNCTIONEAZÄ‚, indiferent de acțiunile sau setările efectuate. Doar ștergerea evenimentului programat în "Calendar" pare să readucă aparatul la un comportament normal.
Până să-mi dau seama de fenomen, telefonul nesupravegheat funcționa cu display-ul aprins, până se descărca acumulatorul.
Am încercat să găsesc soluții prin setări diverse, inclusiv cele de fabrica, înlocuirea aparatului, dar fără rezultat.

Credeți că există vreo cale de rezolvare ?

Link to comment
Share on other sites

De ce toti posesorii de allview posteaza in toate topicele cand au o problema?

 

Pentru ca... Allview :D

 

Larisa, cum incerca si colegul sa scoata in evidenta, nu, nu e nevoie si nu, nu de aia "sunt facute topicele". De vreme ce ti-am creat eu un topic cu intrebarea ta (iti dai seama ce onoare pe tine), ajunge sa-l urmaresti. Si chiar ti s-a raspuns acolo.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Allview P4 Life (KitKat 4.4.2)

 

Bug functie "Daydream" :
- setarea de pornire [cind dispozitivul este andocat] nu are nici un efect - NU PORNESTE la andocare, dupa timpul prescris !
- setarea [ in timpul incarcarii ], sau [in ambele situatii] determina pornirea corespunza toare la conectarea telef. prin cablu USB (nu stiu ce stare detecteaza - andocat, sau incarcare !?), dar AFECTEAZA FUNCTIA DE PROXIMITATE, adica la efectuarea unui apel, atunci cind se acopera senzorul de proximitate (telefon la ureche) porneste "Daydream", iar ecranul se lumineaza si devine sensibil tactil, lucru foarte deranjant, generind accesari necontrolate de comenzi si functii. Daca se dezactiveaza acum "Daydream" (din switch) situatia devine chiar confuza - la efectuarea apelurilor, "Daydream" intradevar nu mai porneste, dar protectia la proximitate este nefunctionala in continuare.
- doar reactivarea "Daydream" (din switch), setarea de pornire [cind dispozitivul este andocat] si apoi dezactivarea pare sa readuca functia de proximitate la o functionare normala.

 

PS: Mentionez ca toate manevrele si constatarile descrise mai sus au fost facute pe setarile "de fabrica".

Edited by gigi12345
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Numai mintiti cand spuneti ca ati luat Allview sa sprijiniti economia Romaniei si nu stiu' ce industrie... Eu nu am luat Allview ca mi-e drag asa mult de PIB. Am luat ca nu am bani de o marca serioasa. Daca as avea bani mai multi nu mi-as lua Niciodata Allview. Nu as da mai mult de 500 de lei pe un Allview pentru ca se nu fac update-uri iar la garantie te TEPUIESC. Momentan sunt multumit de pocnitoarea mea. Dupa aproape un an merge binisor. Acum ma gandesc sa-mi iau tot un Allview dar p5 life. Cum vi se pare?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 2 months later...

P4Life - probleme conexiune date

 

In momentul in care apare mesajul de avertizare "Acumulator 15%...", se autoactiveaza conexiunile de date (atat WiFi, cat si pe SIM).

Nu stiu daca e vorba de vreo setare necorespunzatoare, sau este un bug software.

Aveti vreo sugestie de rezolvare ?

E battery saver-ul.

 

Sent from my V370 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Salut am si eu un allview p5 energy l-am root-at si am instalat custom recovery, si am facut o prostie si am sters din greseala tot din el inclusiv sistemul de operare intrebarea mea e UNDE GASESC SI EU FIRMWARE  OFICIAL SAU m-ar ajuta sa aflu ce model este el la chinezi sa stiu cum sa-l caut pe net

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use