Guest andrei zorzon Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Nu vreau sa imi dai nimic. Voiam sa te fac conștient de tema topicului,apropo mai citește inca o data titlul si apoi poti sa comentezi legat de topic. Răspunsurile tale au fost irelevante si fara nicio legătură cu topicul. Stiu ca nu o sa iti dai seama chiar daca il citești de nenumărate ori asa ca o sa iti zic eu ca sa nu iti obosești neuronul. Topicul este legat de metodele de a face root direct de pe telefon, nu cu ajutorul PC-ului. Data viitoare încerca sa iti concentrezi neuronul când vrei sa răspunzi la o întrebare Trimis de pe bloc folosind Parasinus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaKoS Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 (edited) Dai in jigniri aiurea. Formularea "si altele" probabil nu se refera la nimic. Stai jos in banca. Si rog un moderaror sa stearga posturile mele pentru ca am deviat de la subiect pentru un.... Multumesc Edited April 15, 2015 by DaKoS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Ai deviat de la subiect pentru un multumesc? Ce tare! Si zici ca nu s-a merita? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaKoS Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Nu. Multumesc era ca urmare a rugamintii. Punctele erau de completat dupa placerea fiecaruia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted April 15, 2015 Author Report Share Posted April 15, 2015 E un One click tool pentru widows. Caută pe XDA, dacă nu îți dau eu link-ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andrei zorzon Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 (edited) @DaKos nu te-am jignit,te-am facut conștient de ce ai zis si ca nu ești in concordanta cu acest subiect,daca tu ai considerat ca te-am jignit e părerea ta si sincer nu ma interesează. In legătură cu postul tau, in care ma ironizezi prin acele puncte de suspensie, am sa presupun ca nu exista, deoarece nu vreau sa ma cert cu tine din respect pentru membrii care citesc acest topic Trimis de pe bloc folosind Parasinus Edited April 15, 2015 by andrei zorzon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted April 15, 2015 Author Report Share Posted April 15, 2015 Hai, terminați! Va roagă nea Andrei P 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasea Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Baieti, la mine merge One click tool pina la "Waiting for device", mai departe nu merge am facut dupa acest tutorial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasea Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 (edited) Nu îmi mai trebuie Am găsit de ce nu mergea Și după ce am făcut ctrl+c și apoi n Mi sa resetat telefonul și îmi scria ca telefonul nu mai are nimic în el Nu stiu cum de am putut sa fac reset din nou și a mers Dar root tot nu am... Edited April 15, 2015 by Vasea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andrei zorzon Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Încearcă kingoroot Trimis de pe bloc folosind Parasinus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasea Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Nu voi avea momente în care sa cred ca l-am stricat? Merge pe lollipop? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andrei zorzon Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Nu am încercat pe lollipop, dar pe site la ei scrie ca merge Trimis de pe bloc folosind Parasinus Sa ne spui si noua daca reușești pana la urma sa faci root si cum Trimis de pe bloc folosind Parasinus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasea Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 (edited) nu am reusit EDIT: deci, am cautat pe youtube si am gasit acest tutorial am facut si a mers Edited April 15, 2015 by Vasea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andrei zorzon Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Încerc si eu săptămână viitoare când fac rost de un PC Trimis de pe bloc folosind Parasinus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Android INFO Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Root inseamna si pierderea garantiei cine nu stie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 @Android INFO Ai avut 7 postari in 5 minute. Esti la un pas de flood. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 E spammer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goodDay14 Posted September 14, 2019 Report Share Posted September 14, 2019 Quote Multumesc Pot sa te rog ceva Fa un tutorial in care sa demonstrezi cum se instalează un rom pentru lg g2 Vreau sa faci cu acel rom cu interfata de la g3 bazat pe lollipop autoclicker wordunscrambler jumblesolver Vreau sa mil bag...dar nu stiu engleza... Si inca unul la care sa te întorci inapoi la interfata stock cum e din fabrica si fara root Mulțumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts