Ionut Eu Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Slaut, sunt detinatorul unui Note 3 de 1 an de zile... si de ceva vreme ma bate gandul sa.mi cumpar o husa s view, ce credeti mertia ??? Vreau sa aud si parerile celor care au sau au avut; care sunt punctele + si - ale lui s-view la Note 3 Multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Am eu pe al meu, si doar in husa asta il tin, deci merita 100%, parere personală. Sent from my iPlaca using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Se merita ... dar e mai gros si colturile mai mari cu 2mm ... eu prefer bumperul Trimis de pe Note 3 N9005 sCary and neoloi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Eu Posted March 24, 2015 Author Report Share Posted March 24, 2015 Multumesc mult ! Mai astept pareri pana ma decid @soare ai rom pe el ? Imi place cum arata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Logic ca are rom, altfel n-ar funcționa.. steff195 and Sp1tfire 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Ha, ce glumet e Sebi ... @Ionut Eu - am Nova Launcher Prime ... e foarte bun si foarte customizabil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarsticaLaurentiuIonut Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Merita sa iți iei husa s view pentru ca îl mai protejezi ...... ☺✌ Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Cu ce il mai protejezi? Husele de la samsung S View parca sunt din coli A4. Nici n-au margine mai ridicata ca sa protejeze ecranul. Mai bine un bumper ieftin. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarsticaLaurentiuIonut Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 În prima faza îl protejezi marginile când îl tot bagi în buzunar .....A a doua îl mai protejezi de căzături .....în cazul meu ! Bafta ✌ Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sCary Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Eu am și S view, și o ieftinitura din silicon de îmbrăcat și am avut și o husa Spigen New Hybrid care am dat-o ca îl făcea prea "bulky" pentru mana mea. Îl port fără husa. Doar acasă (că-mi umbla fetița cu el) și la pescuit iau coverul de silicon pentru extra grip... S view îl face incomod de utilizat doar cu o mana. Plus ca ii face marginile mai mari cu 2 mm. Iar telefonul meu e alb și S view-ul e negru (alt minus, deh... asa l-am luat). Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts