Cristi Craciun 5 Report post Posted March 19, 2015 Buna dimineata, Am o problema daca cumva se pricepe cineva, am o tableta Samsung Tab 2 10.1, am pus o cartela de net de digi, imi arata ca e conectat la retea , ca are semnal, dar cand sa intru pe net imi spune ca nu sunt conectat. I-am dat restart, am dezactivat si activat datele, nu imi dau seama ce sa fac... Multumesc pentru ajutor ! UPDATE : Am reusit ! Pana la urma am gasit. Pentru cine mai are nevoie : 17. Conectare tableta reteaua DIGI 3G – Pentru a conecta tableta la 3G folosind o cartela de la RDS (DIGI) trebuie sa accesati Settings -> Wireless and Networks -> Mobile Networks -> Access Point Names -> New APN (din coltul din dreapta sus) unde se completeaza urmatoarele campuri: Name: rds, APN: internet, Server: *99# apoi se scaneaza retelele 3G si se alege cea cu numele 22605 adica Digi 3G https://dunedenisip.wordpress.com/2011/10/29/samsung-galaxy-tab-10-1-tips-and-tricks/ Quote Share this post Link to post Share on other sites