Adrian Adr Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Am si eu o problema cu samsung I9300 galaxy s3 cand ma joc se blocheaza telefonul ,am si putin bateria umflata se poate fi de la baterie sau de la androi sau are ceva pe placa care da un scurt si din cea cauza se blocheaza ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Se blocheaza ca ai prea multe pe el si deja nu mai prea duce. E deja de 3 aniS3-ul, e de asteptat. Da o resetare la setarile din fabrica. Bateria umflata nu are legatura, trebuie doar sa o schimbi cat de repede ca sa nu ti faca BUM in buzunare, si daca a ajuns sa fie umflata, cred ca are si capacitatea scazuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 1. Schimbi bateria. 2. Daca nu mai ai garantie , recomand un custom rom AOSP , o sa-ti reduca utilizarea ram pentru functionarea sistemului si jocurile merg mai bine . C. Denis Ionut 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Adr Posted March 6, 2015 Author Report Share Posted March 6, 2015 (edited) gabii lam resetat cu setarile din fabrica pana imi arata ca mai am 11gb nemorie disponibila ,nu imi mai arata ca mai am 16gb cum are iel nemoria din fabrica este a 2-a baterie care o schimb si dupa 2-3 saptamani se umfla singura tin telu la incarcat de 3 luni si nu a mai bubuit cred ca este timpul sa-l arunc ! Edited March 6, 2015 by Adrian Adr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 (edited) Arunca-l la mine , iti dau adresa , nu stii sa-l folosesti... Ai 11 gb , 5 gb fiind ocupati de sistem. Edited March 6, 2015 by Scootch98 Adrian Adr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 "Stii" iar sti... Sent from my iPlaca using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 (edited) "S-au" , nu sau. Multam! Edited March 6, 2015 by Scootch98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Adr Posted March 7, 2015 Author Report Share Posted March 7, 2015 Til trimit , dar vezi ca lam spart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Refuz sa cred ca e spart , niste poze ar ajuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts