milo.jumper 0 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 (edited) Buna ziua, Am TV Smart Samsung Led40 si nu citeste subtitrarea( prin allshare si nici prin media player)....nu stiu cum sa fac si ce...as vrea prin allshare sau media player sa vad filmele....adk fara cablu tv sau de pe stick Multumesc Edited March 4, 2015 by milo.jumper Quote Link to post Share on other sites
Gastarbeiter 1,707 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Subtitrarea are acelas nume cu filmul? Sent from my iPlaca using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
milo.jumper 0 Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Salut, Da..... .......am incercat ,cred, toate variantele Quote Link to post Share on other sites
Sebi 2,150 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Problema o întâmpină la orice film? Quote Link to post Share on other sites
milo.jumper 0 Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Sal. ....da Quote Link to post Share on other sites
didi 314 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Incearca cu subtitrari de tip .sub Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Mihnea 2,508 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Sau cu o aplicație ca Plex. Innoxius 1 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 De unde trimiti filmul ? Quote Link to post Share on other sites
milo.jumper 0 Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Salutari all, Filmul e de pe laptop......aplicatie plex?...........si incerc si cu .sub...............deja sunt la limita......catre exasperare.... Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Baniuam. Nu te mai intreb de ce ai deschis la Android. Mut la Cafenea. Quote Link to post Share on other sites
milo.jumper 0 Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 (edited) Evricaaaaa.......... Am reusit cu .sub ..........nu-mi vine sa creeeed...... .....sa deschid si alt film la care am .sub ....de ...toma necredinciosul..... Edited March 4, 2015 by milo.jumper Quote Link to post Share on other sites
milo.jumper 0 Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Sal all, ....( ....doar la un singur film vede si subtitrarea.......am incercat si la alt film si aceeasi poveste...adk nu vede subtitrarea...si cu .sub am incercat Quote Link to post Share on other sites
Mihnea 2,508 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Ai o pasiune pentru puncte? Și nu ar strica sa recitești postarea înainte de a apasa pe 'Send'. Ți-am zis sa încerci și cu Plex dacă tot transmiți filmele de pe laptop. Bănuiesc ca îl găsești în magazinul de aplicații al TV-ului. La LG-ul meu merge și fără să-l instalez. Trebuie să-l ai pe laptop și TV-ul sa fie conectat la același Wi-Fi ca laptopul. În rest nu știu exact cum se procedează la fiecare model. Innoxius 1 Quote Link to post Share on other sites
Alpe d'Huez 3,046 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Vezi poate fișierul are doar extensia sub dar de fapt nu e tip sub. Trimis de pe GT N7100 cu Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
milo.jumper 0 Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Sall all, Gataaaa.........am descoperit cum....prin allshare......e o chichita mica...........dar gata...am reusit.........multumesc frumos la toti Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Prin asta a raspuns la "ai o pasiune pentru puncte?". Innoxius and Kali 2 Quote Link to post Share on other sites
milo.jumper 0 Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 .........toata chestia (chichita) e in felul urmator: se adauga folderul format avi....,ma rog, eu avi am la filme....dupa care se muta(atentie!!!!!)..... SE MUTA ...NU se copiaza subtitrarea( care e asa cum ati spus toti...adk are aceeasi denumire ca si filmul+ .sub sau .srt).....SE MUTA in filmul copiat din foldere partajate din allshare.....mai exact eu am facut Drag direct pe film in allshare.....si in acel moment apare o fereastra in care ai 3 variante....copiere,mutare sau revocare......DECI....asta era chichita.......eu ii dadeam copy.....cand aparea fereastra in care te intreaba ce vrei cu subtitrarea...... Deci....VA MULTUMESC MULT LA TOTI..... O SEARA FRUMOASA ALL Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Si speram ca iti schimbi stilul de scriere. Sp1tfire 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts