Dgybrill 5 Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Buna dimineata, am un nokia lumia 625 de la orange si am primit ieri dimineata update pentru versiunea denim a windows phone insa nu am Cortana asistentul windows, si din cate am inteles si am vazut pe internet pe update-ul acesta ar trebui sa fie, stie cineva care ar putea fi problema? Multumesc. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Cortana e disponibil doar in anumite tari. De alea cu autostrazi Trebuie sa-ti setezi telefonul pe una dintre acele tari. Cortana este disponibilă în următoarele țări/regiuni: Australia, Canada, China, Franța, Germania, India, Italia, Spania, Marea Britanie, Statele Unite. Pentru informații despre cum să obțineți o versiune de încercare Cortana pentru setările dumneavoastră locale, consultați Cortana alfa. Dgybrill 1 Quote Link to post Share on other sites
Dgybrill 5 Posted February 26, 2015 Author Report Share Posted February 26, 2015 Multumesc. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Barter. Adica poate ne expui niste pareri despre Denim. Quote Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,692 Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Daca nu ne zice de Denim, macar despre Old Spice sa ne spuna [emoji1] Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Innoxius 1 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Râdem noi, râdem. Dar mie imi este groaza de momentul cand o sa primesc notificarea. Nu am mai facut un update pe un telefon de peste doi ani. Oare o sa ma descurc ? Oare o sa mai stiu ce e de facut ? Oare sunt cursuri pe fonduri europene cu din astea ? Sebi and samyjuanito 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts