Elena Sundari 0 Report post Posted February 20, 2015 (edited) Buna tuturor, Am un Samsung Galaxy Note 2 si recent i-am dat un uptade, iar dupa update nu am mai putut efectua apeluri. L-am dus in service si mi-au spus ca trebuie resoftat, dar dupa resoft tot nu si-a revenit. Pana la urma mi-au spus ca trebuie schimbata placa de baza. Nu inteleg ce legatura are cu placa de baza pentru ca telefonul merge foarte bine si nu blocheaza. Ma pot conecta la internet cu el, numai la retea nu. Ma gandesc ca poate cei din service sunt smecheri. Credeti ca este bine sa schimb placa de baza? Astept parerile voastre :-) Edited February 20, 2015 by Elena Sundari Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp1tfire 10,678 Report post Posted February 20, 2015 Daca nu mai poti efectua apeluri, de obicei se schimba placa de baza. Mai ales daca inca e in garantie, nu vad de ce nu i-ai lasa sa-ti schimbe placa de baza. Daca nu mai e in garantie si ai dubii, mergi la mai multe service-uri si vezi ce-ti zic si altii. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elena Sundari 0 Report post Posted February 21, 2015 Mulțumesc pentru răspuns. O sa iau in considerare ce mi-ai spus si o sa-i schimb placa de baza, daca altceva nu se poate face. Quote Share this post Link to post Share on other sites
virgil cartan 0 Report post Posted July 16, 2015 Salut Elena, Nu trebuie schimbata placa de baza in nici un caz. Buna tuturor, Am un Samsung Galaxy Note 2 si recent i-am dat un uptade, iar dupa update nu am mai putut efectua apeluri. L-am dus in service si mi-au spus ca trebuie resoftat, dar dupa resoft tot nu si-a revenit. Pana la urma mi-au spus ca trebuie schimbata placa de baza. Nu inteleg ce legatura are cu placa de baza pentru ca telefonul merge foarte bine si nu blocheaza. Ma pot conecta la internet cu el, numai la retea nu. Ma gandesc ca poate cei din service sunt smecheri. Credeti ca este bine sa schimb placa de baza? Astept parerile voastre :-) Da ai dreptate, sunt niste smecheri plus pe langa asta sunt si incompetenti. Daca iti merge telefonul in mod normal (internet, aplicatii) dar nu poti sa poti apela aparand mereu Emergency call, cu siguranta in momentul resoftarii au uitat sa faca backup la "ESF Folder". In cazul acesta trebuie rescris IMEI-ul pe telefonul tau. Dute la un service AUTORIZAT pentru rescriere IMEI, te va costa in jur de 100-150 lei. Am patit-o si eu Succes Quote Share this post Link to post Share on other sites
Scootch98 2,448 Report post Posted July 16, 2015 In primul rand intrebarea e din februarie , cred ca a rezolvat problema in 4 luni. In al doilea , daca telefonul e in garantie , de ce sa mai dea 150 lei? Nu e Allview , e samsung , beneficieaza de garantie. Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 Innoxius reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alpe d'Huez 3,026 Report post Posted July 16, 2015 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Innoxius 22,005 Report post Posted July 16, 2015 Cand am inceput sa citesc, m-am uitat la numarul de postari: "Hm, una. Precis baga la sfarsit un link sau macar un nume de firma serioasa. Iar o sa am de lucru". N-a fost sa fie Quote Share this post Link to post Share on other sites
virgil cartan 0 Report post Posted July 16, 2015 In primul rand intrebarea e din februarie , cred ca a rezolvat problema in 4 luni. In al doilea , daca telefonul e in garantie , de ce sa mai dea 150 lei? Nu e Allview , e samsung , beneficieaza de garantie. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Nu are relevanta de cand e pusa intrebarea, poate sa fie si de 2, 3 ani. Am raspuns pentru cei care se ivesc de aceasta problema pe viitor. In al doilea rand, unde mentioneaza ca telefonul ar fi in garantie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Scootch98 2,448 Report post Posted July 16, 2015 Daca nu mai poti efectua apeluri, de obicei se schimba placa de baza. Mai ales daca inca e in garantie, nu vad de ce nu i-ai lasa sa-ti schimbe placa de baza. Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk De aici. Stiu si eu de EFS , dar daca e in garantie , placa de baza schimbata e in avantajul detinatorului. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites