Clicky

Jump to content

Problema Galaxy Note 4, pata roz pe poze


Recommended Posts

In sfarsit cu Note 4 in mana, dar cand ajung acasa sa fac niste poze... ce sa gasesc? pata roz... Am folia aceea aplicata langa senzor nu pe senzor..Acum nu stiu ce sa fac sa il returnez... sau nu.

Iar pozele in interior pe care le fac inainte de a apasa si a realiza fotografia se vad niste "purici" in poza care se misca :)) parca, pe colturi.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

La cate probleme are Razvan cu telefoanele , puteti face topic "problemele telefoanelor lui Razvan". Mutati acolo si problemele cu nonculorile care nu sunt prea accentuate.

Eu nu vad mari diferente care sa justifice un + de 1500 ron in favoarea lui Note 4. Nu sunt pe domeniu, dar cred ca iti iei o camera foto decenta la 1500 ron care e sigur peste Note 4 la calitatea poz

Cect era o marcă de telefoane chinezești și foarte chinezești care erau la modă prin 2006-2007. Aveau "taciscrim" cu împingere, stylus glisant ca la radioul bunicii și deja emblmatica dispunere a tast

Posted Images

are ceea ce se numeste "pink spot". Am acum un caz de service cu un HTC Butterfly al cuiva cu problema similara. Eu aveam pata roz si la HTC HD2 si la HTC Touch Pro II si la multe telefoane HTC am intalnit asta. Cred ca si One are problema asta.

La Samsung mai rar. De obicei, la service se incearca metoda ciobaneasca numita "resoftare". Eu consider din experienta ca este design flaw la senzor. Unii senzori nu se calibreaza corect in fabrica si trec de CTC, semnat de "ingineri", ca primarul. :))

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use