Jump to content
  • Announcements

    • Szilárd Ervin Szőgyenyi

      Modificari modalitate Log In   26.07.2017

      În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.
Spiridon Lucian

Problema inchidere htc one x

Recommended Posts

Salut am o problema la un htc one x,cand ajunge bateria la 45 % se inchide de odata il redeschid se deschide si sta 5 secunde si se inchide asta pana cand il pun la incarcat.Bateria ma tine uneori si o zi intreaga dar uneori ajung sa il pun la incarcat dupa 2 ore de folosire si problema asta a aparut de odata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut! Am si eu o mica-mare problemă cu un htc one x si nu prea stiu cum sa o rezolv. Telefonul era aprins, procentul la baterie indica 79 % si dintr-o data, fara sa-l ating sau ceva, s-a stins. Daca il bag la incarcat, uneori imi apare beculetul rosu, incerc sa-l aprind si nu se aprinde. Daca apas bunonul power si wolume down, imi apare un  mesaj gen:****locked*, ***security warning***, bla,bla,bla si ,,battery level is too low to flashâ€. in subsidiar, in ramura de bootare;

HBOOT

REBOOT

REBOOT BOOTLOADER

POWER DOWN

Am incercat fiecare dintre aceste optiuniuni, l-am tinut la incarcat cu orele si nu reusesc sa-l pornesc.

Care ar fi problemasi cum as putea sa o rezolv?

Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×

Important Information

Terms of Use