Mihai Adrian Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 (edited) Salutare, stie cineva daca exista o aplicatie care sa editeze video si sa randeze( sa poti sa combini mai multe videouri si sa citeasca mai multe formate de exemplu mkv ) ? Partea cu randaring nu e ceva indispensabil, daca face ce am zis mai sus e ok deja Edited January 19, 2015 by Mihai Adrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Am vrut să folosesc KineMaster dar mi-a dat eroare. Probabil codecuri sau ceva, nu stiu. Am citit că e cea mai bună aplicație pentru așa ceva. Mi-a părut rău ca nu a mers si am renuntat la idee. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Adrian Posted January 19, 2015 Author Report Share Posted January 19, 2015 O sa o incerc si revin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts