Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Pana acum ceva timp am fost fan Sony. Când au vândut divizia VAIO, parca m-am "moleșit", iar de când se aude ca ar vinde și divizia mobila, parca vreau sa scap de ei. Acum doua zile un prieten mi-a dat un ipad air sa ii pun ceva pe el. Eu nu aveam sub nici o forma Apple la suflet, mi se părea o firma pentru fitosi și atât. Acum, când ma gândesc la viitor, unde telefon, tableta, laptop probabil ioc de la Sony, vreau sa mizez pe o alta firma(eu când cumpăr ceva, îmi place sa iau totul din aceiași gama de la un singur brand). Ipadul a început sa îmi placa foarte mult, de la design, pana la sistemul de operare...paradoxal. S-ar merita ca de-alungul timpului sa iau MacBook Air, IPhone și Ipad? E decizia mea desigur, dar aștept și opiniile voastre.

Link to comment
Share on other sites

Problema cu Apple e că sunt scumpe pentru noi românii. Dacă te prinde microbul nu mai scapi de el deci vrei toată gama. :)) Dacă îți permiți e ok. Nu cred că găsești un lucru pe iPad să nu-l facă si o tabletă decenta cu Android și viceversa. Îmi place de la Apple iMac-ul 5k, Air-ul de 13 2015 care sper să fie retina și iPhone 5C. Bine, ar trebui să-mi donez 3 rinichi pentrun ele. :))

Dar pot căuta o mâncătoare de hamburgeri pentru un greencard, macar atât. :))

Edited by Liviu Rosca
Link to comment
Share on other sites

Sunt și huse de calitate

De ex tu pe telefonul tău de plastic îți poți pune o husa jmek de her.

Sau îți pui un skin ce imita carbonul sau piele și gata, telefonul tău arată genial.. Trb să-ți protejezi telefonul, într-un fel sau altul..

Link to comment
Share on other sites

Și totuși, tot huse sunt. Un bumper cred că e cea mai bună soluție. Oricum având 2 telefoane, cel de muncă e cel mai oropsit de soartă iar celălalt personal stă la loc sigur în borsetă. Deci tot în borseta va sta și un 5C și de aceea am zis că nu vreau neapărat husă pentru el.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use